Başhekim Özçeker'den Markar Esayan açıklaması - Son Dakika
Güncel

Başhekim Özçeker'den Markar Esayan açıklaması

Başhekim Özçeker\'den Markar Esayan açıklaması

AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan, mide kanseri nedeniyle hayatını kaybetti.

16.10.2020 22:34  Güncelleme: 22:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan, mide kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Esayan'ın hayatını kaybettiği hastanenin başhekimi açıklama yaptı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan, Beşiktaş Gayrettepe'de tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybetti. Esayan'ın ölüm haberini alan AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ve AK Parti İl Başkanı Şenocak hastaneye gelerek bilgi aldı. Hastanedeki işlemlerinin ardından Esayan'ın cenazesi buradan alınarak Fatih Kumkapı'da bulunan Meryem Ana Kilisesi morguna götürüldü.

Esayan'ın ölümüyle ilgili açıklama yapan hastanenin Başhekimi Okan Özçeker, "Mayıs 2019 yılında mide adenokarsinom dediğimiz amansız hastalık tanısı konmuştu. Yaklaşık 1,5 yıldan beri ileri tetkik ve tedavisi devam ediyordu. Maalesef bu gün sabah itibariyle solunumun kötüleşmesi üzerine yoğun bakım ünitesine alındı. Akşam 17.50 sıralarında yapılan bütün müdahalelere rağmen hakkın rahmetine kavuşmuştur. Türk milletinin, ailesinin, sevdiklerinin hepimizin başı sağ olsun Allah rahmet eylesin" dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da Esayan'ın ölümüyle ilgili olarak, "Gerçekten üzüntümüz büyük. En kritik süreçlerde en önemli kararlarla milletimizin yanında oldu. Uzun süredir tedavi süreci sürdü. Biz bugün üzüntülüyüz. Güler yüzlü AK Parti'ye, davasına büyük katkısı olan bugün aramızdan ayrıldığı bir gün. Başımız sağ olsun, milletimizin başı sağ olsun. İnşallah ailesiyle beraber defin sürecini yakından takip ediyoruz" diye konuştu.


- İstanbul
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başhekim Özçeker'den Markar Esayan açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement