Başıbüyük'te Beyaz Sevinç - Son Dakika
Yerel

Başıbüyük'te Beyaz Sevinç

Başıbüyük\'te Beyaz Sevinç

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin mahalle olan köylerde başlattığı dış cephe boyama çalışmaları, Kula ilçesiyle devam etti.

16.09.2015 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin mahalle olan köylerde başlattığı dış cephe boyama çalışmaları, Kula ilçesiyle devam etti. İlçeye bağlı Başıbüyük Mahallesinde evleri beyaza boyayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşların takdirini topladı. Başıbüyük Mahallesi çalışmayla yeni yüzüne kavuşurken, Bebekli Mahallesinde de çalışmaların başladığı belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde başlatılan çalışmalarla mahallelerde evlerin dış cepheleri boyanıyor. Bu kapsamda Kula ilçesi Başıbüyük Mahallesinde de boya badana hizmetlerinin başladığı belirtildi. Başıbüyük Mahallesindeki her evin kapı, pencere ve duvarları boyanırken, mahalle sakinleri ile Mahalle Muhtarı Cevdet Akkaş da ekipleri çalışmalar sırasında takip etti. Kurban Bayramı'nın yaklaştığını ve bu nedenle evlerin temizliğe ihtiyaç duyduğunu belirten Başıbüyük Mahallesi Muhtarı Cevdet Akkaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin il genelinde yürüttüğü boyama hizmetinin mahallelerine gelmesinin sevindirici olduğunu söyledi. Akkaş, "Ben bu yaşıma geldim böyle bir hizmeti ilk defa görüyorum. Cengiz Ergün Başkanım ve Fen İşleri Daire Başkanım Yılmaz Gençoğlu'na ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Başıbüyük Mahallesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatör Şube Müdürü Önder Baştürk, program dahilinde boyama hizmetlerini gerçekleştirdiklerini dile getirerek, Başıbüyük Mahallesinin ardından Çarıkballı ile Balıbey Mahallelerinin de boyanacağını söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başıbüyük'te Beyaz Sevinç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement