Basım Endüstrisi Uluslararası BASEV Kongresi'nde Bir Araya Geliyor - Son Dakika
Güncel

Basım Endüstrisi Uluslararası BASEV Kongresi'nde Bir Araya Geliyor

Basım endüstrisi, 17-19 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası BASEV Kongresi'ne hazırlanıyor.

27.03.2014 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basım endüstrisi, 17-19 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası BASEV Kongresi'ne hazırlanıyor. "Yeni Rekabet Ortamında Matbaacılığın Geleceği ve Krizden Çıkış Yolları" nı mercek altına alacak olan Kongre, sektör dışından pek çok önemli iş adamı ve akademisyeni konuşmacı olarak ağırlayacak.

Basım Sanayi Eğitim Vakfı'nın (BASEV), Kalkınma Bakanlığı ve İstanbul Kalkınma Ajansı'nın desteği ile düzenlediği "Uluslararası BASEV Kongresi", 17-19 Nisan 2014 tarihleri arasında sektörle buluşuyor. Fulya'da Yapı Endüstri Merkezi'nde gerçekleşecek olan Kongre'de, sektör temsilcileri, akademisyenler ve iş dünyası, "Yeni Rekabet Ortamında Matbaacılığın Geleceği ve Krizden Çıkış Yolları"nı tartışacak.

"Uluslararası BASEV Kongresi" sektör dışından pek çok önemli ismi ağırlayacak. Sabancı Holding eski CEO'su Hazım Kantarcı kongrede "Eğer günü kurtarmak istiyorsanız fiyat kırın, geleceği kurtarmak istiyorsanız kaliteye yatırım yapın" sloganı ile bir konuşma yapacak. Aselsan ve Ata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Tulga "Yüksek karlılığın sırları"nı, Ultra RPM Yönetim Kurulu Başkanı reklamcı Paul Mc Millan ise "Tasarımın satışa etkisi"ni anlatacak.

Kongreye katılanlar ayrıca, New Media Company Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Çolakoğlu'ndan "Uygarlığın kilometre taşları ve basım"ı, Bilgi Üniversitesi MAX Akademi Bölüm Başkanı Levent Erden'den "Dönüşüm"ü, Doğan Burda Dergi Yayıncılık İcra Kurulu Başkanı Mehmet Y. Yılmaz'dan "Dergi yayıncılığının geleceği"ni dinleme fırsatı bulacaklar. Merkez Bankası Geçmiş Dönem Başkanı Gazi Erçel ise kongrede yapacağı " Türkiye'de yerel seçimler sonrası döviz" konulu konuşması ile ekonomide önümüzdeki dönemde beklenen gelişmeleri anlatacak.

Kongrede ayrıca akademisyenler ve sektörün deneyimli isimleri basım sektörünün geleceğini, yenilikçiliğin ve mükemmelliyetçiliğin bu gelecekteki rolünü irdeleyecekler.

"Kongre sektör için yeni bir buluşma-tartışma platformu oluşturacak"

BASEV Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kuruşu Başkanı Sermet Tolan, "Uluslararası BASEV Kongresi"ne ilişkin yaptığı açıklamada, kongrenin, matbaacılık mesleği ile ilgili uluslararası bilimsel, teknolojik ve ticari gelişmelerin, yenilikçi ürün ve servislerin konuşulacağı bir etkileşim platformu olacağını söyledi. Tolan, basım sektörünü bir araya getirecek olan kongrenin, ar-ge, müşteri bulma teknikleri, endüstride finansman, yenilikçilik, karlılık gibi konuların yanı sıra, matbaacılık alanına doğrudan temas eden birçok teknik konuyu da ele alacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Basım Endüstrisi Uluslararası BASEV Kongresi'nde Bir Araya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement