Basın Danışmanları ve Gazeteciler Sultangazi'de Buluştu - Son Dakika
Yerel

Basın Danışmanları ve Gazeteciler Sultangazi'de Buluştu

Basın Danışmanları Platformu ve gazeteciler, Sultangazi Belediyesi ev sahipliğinde bir araya gelerek gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

02.09.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basın Danışmanları Platformu ve gazeteciler, Sultangazi Belediyesi ev sahipliğinde bir araya gelerek gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Sultangazi Belediyesi, Basın Danışmanları Platformunu ve gazetecileri ağırladı. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın ev sahipliğinde Altınser Restoran'da gerçekleştirilen kahvaltıya, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Akşam Gazeteci Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, Basın Danışmanları Platformu Başkanı Abdurrahman Cüneyd Fidancı ve çok sayıda basın danışmanı ile gazeteci katıldı. Bir araya gelen basın danışmanları ve gazeteciler hem fikir alışverişinde bulundu, hem de gündeme dair değerlendirmeler yaptı.

BAŞKAN ALTUNAY, BASIN DANIŞMANLARINI VE GAZETECİLERİ AĞIRLADI

Konuklarını ağırlamaktan dolayı sevinç duyduğunu belirten Başkan Altunay, katılımcılarla ilçede yapılan hizmetlere ilişkin bilgiler paylaştı. Yapılan hizmetlerin önemine değinen Altunay, "Bizler nasıl bir ülke devraldık. Neler yapmalıyız. Gençlerin geleceği nasıl? Neyi görerek hareket edecek ve ülkesinde neyi örnek alacak biz onlara bu fırsatları vermezsek bu ülkeden kaçacak ve ülkede yaşamaktan zevk almayacak. Onları ülkesine bağlayacak çalışmalar yapıp, onları ülkelerine bağlamak için, elimizden geleni yapacağız. Bizler onların ihtiyaç duyduğu fiziki mekanları üreteceğiz" dedi.

Program sonrası Başkan Cahit Altunay tarafından Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu'na günün anısına hediye takdim edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Basın Danışmanları ve Gazeteciler Sultangazi'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement