Basın Konseyi'nden Ahmet Hakan'a Uyarı: Meslek İlkelerini İhlal Ediyorsun - Son Dakika
Güncel

Basın Konseyi'nden Ahmet Hakan'a Uyarı: Meslek İlkelerini İhlal Ediyorsun

Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat'ın şikayeti üzerine Basın Konseyi, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ı Basın Meslek İlkeleri'ni ihlalden dolayı uyardı.

10.01.2019 07:29  Güncelleme: 07:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mine Kırıkkanat, 'Yok birbirinden farkı: Misvak ve Kırıkkanat' ve 'Kadir Kırıkkanat, Mine Mısıroğlu' başlıklı yazıları nedeniyle Ahmet Hakan hakkında Basın Konseyi'ne şikayette bulundu.

'HAKAN, HAKARET ETMEYİ ALIŞKANLIK HALİNE GETİRDİ'

Başvurusunda Hakan'ın, köşesinde kendisine hakaret etmeyi alışkanlık haline getirdiğini belirten Kırıkkanat, "Ahmet Hakan'ın yazısında; son zamanlarda Atatürk'e açıkça hakaret eden, bu konuda pervasızca davrandığı görülen birisiyle beni eşdeğer bir anlayışla değerlendirmesi, başlı başına bir kusurdur. Yazıda kullandığı 'çığırtkan', 'hezeyan seviyor' gibi tanımlamalar ise yazının amacını aşan gereksiz tanımlamalardır" ifadelerine yer verdi.

Basın Konseyi'nden Ahmet Hakan'a Uyarı: Meslek İlkelerini İhlal Ediyorsun
Ahmet Hakan

Basın Konseyi, Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat hakkında yazdığı yazılar nedeniyle Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın uyarılmasına karar verdi.

Basın Konseyi\'nden Ahmet Hakan\'a Uyarı: Meslek İlkelerini İhlal Ediyorsun

Son Dakika Güncel Basın Konseyi'nden Ahmet Hakan'a Uyarı: Meslek İlkelerini İhlal Ediyorsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement