Basın Müzesinde Unutulmayacak Etkinlik - Son Dakika
Güncel

Basın Müzesinde Unutulmayacak Etkinlik

TGC'nin düzenlediği Basın Müzesi Şiir ve Musiki Günleri etkinliği sanatçılar ve sanatseverlerin katılımlarıyla 10 Kasım Cumartesi günü yapılacak.

03.11.2012 09:44  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Atatürk'ün sonsuzluğa uğurlanışının 74'üncü yıldönümünde Ulu Önder'i muhteşem bir edebiyat ve müzik etkinliğiyle anacak Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği Basın Müzesi Şiir ve Musiki Günleri etkinliği sanatçılar ve sanatseverlerin katılımlarıyla 10 Kasım Cumartesi günü saat 13-15.30 arasında yapılacak.

TGC Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Özdemir'in yöneteceği etkinliğin birinci bölümünde kasım ayında "yadımıza düşen" sanatkarlar anılacak. Yahya Kemal, Burhan Felek, Doğan Avcıoğlu, Ümit Yaşar Oğuzcan, Mahmut Alptekin, Aka Gündüz, Hakkı Süha Gezgin, Faruk Nafiz Çamlıbel, Turan Bayraktar, Sadri Ertem, Orhan Veli Kanık, Cemal Sahir Erozan, Enver Gökçe, Sevgi Soysal gibi birçok yazar ve şairle, Lemi Atlı, Yıldırım Gürses, Rüştü Şardağ, Abdullah Yüce gibi bestekarlardan söz edilecek. Programın ikinci bölümünde ağırlıklı olarak "Şiirimizde ve Musikimizde Atatürk" konusu işlenecek. Konuk şairler, şiirlerini okurken, müzisyenler şarkı ve türküleriyle programa duygu ve anlam katacaklar. Etkinlik Divanyolu Caddesi No: 84 Çemberlitaş adresindeki Basın Müzesi'nde gerçekleştirilecek. - İstanbul

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Basın Müzesinde Unutulmayacak Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement