Basın toplantısındaki hareketiyle dünyaca ünlü firmaya ilham oldu! Su şişelerine "Cristiano" ismini verdiler - Son Dakika
Spor

Basın toplantısındaki hareketiyle dünyaca ünlü firmaya ilham oldu! Su şişelerine "Cristiano" ismini verdiler

Dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo'nun basın toplantısında masadaki Coca Cola şişelerini kaldırarak elindeki su şişesini göstermesi dünyaca ünlü bir mobilya devine ilham oldu. Firma sattığı su şişelerinden birine "Cristiano" ismin verirken, sosyal medya hesabı üzerinden ürünle ilgili yaptığı paylaşımda "Sadece su içmek için tekrar kullanılabilir şişe" ifadelerini kullandı.

22.06.2021 12:11  Güncelleme: 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun EURO 2020'de Macaristan karşılaşması öncesi basın toplantısında masadaki Coca Cola şişelerini kaldırıp "Su için" diyerek elindeki su şişesini göstermesi, İsveç merkezli bir mobilya devine ilham verdi.

"SADECE SU İÇMEK İÇİN"

Firmanın Instagram hesabından yapılan paylaşıma göre satılan şişelerden birine "Cristiano" adı verildi. Ürünün açıklamasında da "Sadece su içmek için tekrar kullanılabilir şişe" ifadeleri kullanıldı.

Basın toplantısındaki hareketi dünyaca ünlü firmaya ilham verdi! Su şişelerine 'Ronaldo' adını verdiler

SANDERS'I DA GÜNDEME ALMIŞLARDI

Mobilya devi daha önce de ABD'li senatör Bernie Sanders'ın yeni başkan Joe Biden'ın yemin töreninde yün eldivenleriyle bir köşede bacak bacak üstüne atarak oturduğu halini pazarlama tekniği olarak kullanmıştı.

Basın toplantısındaki hareketiyle dünyaca ünlü firmaya ilham oldu! Su şişelerine "Cristiano" ismini verdiler

Son Dakika Spor Basın toplantısındaki hareketiyle dünyaca ünlü firmaya ilham oldu! Su şişelerine 'Cristiano' ismini verdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement