Başına Kamyonetin Kasa Kapağı Çarpan Genç Kız, Yaşamını Yitirdi - Son Dakika
Güncel

Başına Kamyonetin Kasa Kapağı Çarpan Genç Kız, Yaşamını Yitirdi

Ankara'da ODTÜ öğrencisi genç kız, seyir halindeki kamyonetin kasa kapağının açılarak başına çarpması sonucu hayatını kaybetti.

26.11.2018 22:56  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da ODTÜ öğrencisi İrem Kütük, seyir halindeki kamyonetin kasa kapağının açılarak başına çarpması sonucu korkunç bir şekilde can verdi.

Başına Kamyonetin Kasa Kapağı Çarpan Genç Kız, Yaşamını Yitirdi

HAREKET HALİNDEKİ KAMYONUN KASA KAPAĞI AÇILDI

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji Bölümü 4. Sınıf öğrencisi İrem Kütük, yurtlar bölgesindeki A4 kapısından giriş yaptığı sırada üniversiteye ait olduğu iddia edilen hareket halindeki kamyonetin rampada kasa kapağı açıldı.

Kapağın başına çarpması sonucu ağır yaralanan Kütük, ambulansla kaldırıldığı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Başına Kamyonetin Kasa Kapağı Çarpan Genç Kız, Yaşamını Yitirdi

ODTÜ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ: 'ACIMIZ ÇOK BÜYÜK'

Kazaya ilişkin ODTÜ Psikoloji Bölümü, mezun ve öğrencilerin e-posta grubundan açıklama yaptı. Açıklamada, "Son sınıf öğrencilerimizden İrem Kütük, bugün kampüs girişine yakın bir yerde geçirdiği bir kaza sonucu hayatını kaybetmiştir. İrem'i kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Acımız çok büyük. Başımız sağolsun" denildi.

Başına Kamyonetin Kasa Kapağı Çarpan Genç Kız, Yaşamını Yitirdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başına Kamyonetin Kasa Kapağı Çarpan Genç Kız, Yaşamını Yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (65)

  • FIRTINALI HAYAT : YAZIK GENCECİK BİR İNSAN DAHA İHMALE KURBAN GİTTİ ALLAH RAHMET EYLESİN AİLESİNE SABIR VERSİN ÜZÜLMEMEK ELDE DEĞİL 27 1 Yanıtla
  • ..: Allah rahmet eylesin 21 2 Yanıtla
  • DAKYANUS: açık açık giyinmiş.cenaze namazı kılınmaz 3 20 Yanıtla
  • Yazik: Sen gel bu yasina kadar oku cabala universite son sinifa gec psikolok olucam hayalleriyle yasa son bi adimin kalsin ama ihmal ile yola cikan bi kamyonet sana carpsin yaziklar olsun bu kor talihe 14 8 Yanıtla ....: Bu ihmal değil ecel denilir vakti geldimi insanın sebepler çok olur Rabbim günahlarını afeylesin 1 4 smorgon: HALA ECEL DİYOR YA. İHMAL VAR İHMAL. 0 1
  • mustafa balkan: bir insan kolay yetişmiyor bu kötü yorumu yapan kişiye insan bile demiyorum yüce Allah elbiseleri değil ruhları sorgulayacak Allah rahmet eylesin 16 4 Yanıtla
  • Karslı: Bu sene kömür dağıldımı haberi olan varmı 5 14 Yanıtla Erzurumlu: Ne alaka dalgamı geçiyon 0 0
  • ZZ ebani: Her şeyin pahalılaştığı bu acımasız dünyada ölüm bari bu kadar ucuz olmasın... 15 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement