Silah sesine koşan askerler, uzman onbaşıyı başından vurulmuş halde buldu - Son Dakika
3. Sayfa

Silah sesine koşan askerler, uzman onbaşıyı başından vurulmuş halde buldu

Aydın Buharkent'te İlçe Jandarma Komutanlığında görevli 23 yaşındaki uzman onbaşı, kafasından yaralanmış halde bulundu. Durumu kritik olan askerin intihara teşebbüs etmiş olabileceği düşünülüyor.

17.07.2020 20:50  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Buharkent İlçe Jandarma Komutanlığında meydana gelen olayda İlçe Jandarma Komutanlığında görevli askerlerin silah sesi duymalarının ardından başından vurulmuş halde buldukları mesai arkadaşları sözleşmeli 23 yaşındaki Uzman Onbaşı H.T. için herkes seferber oldu. 112 ambulansı ile Nazilli Devlet Hastanesine sevk edilen yaralı personelin ameliyata alındığı ve durumunun kritik olduğu öğrenildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ateşli silahla başından bir el vurulmuş halde bulunan personelin için sağlık ekipleri seferber oldu. Olayın nasıl geliştiği konusunda henüz bir bilgi alınamazken askeri personelin intihara teşebbüs etmiş olabileceği yönünde bilgiler alındığı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Silah sesine koşan askerler, uzman onbaşıyı başından vurulmuş halde buldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Silah sesine koşan askerler, uzman onbaşıyı başından vurulmuş halde buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Bayram adiyaman: Millet kafayı nasil yemesin odedigim senetleri alamıyorum avukat mafya olmuş elimde kanitun herşey var ama devlet bile bunlardan yana yakındır benim adımda haber olacak 0 0 Yanıtla
  • Agito: Özellikle astsubay ve uzman çavuş larda intihar vakaları arttı bunların araştırılması gerek her ay en az iki olay okuyorum mobing ve baskı aşırı iş yükü çok fazla muhtemel 0 0 Yanıtla
  • Mıstık: İnsanlarla uğraşarak çalışanların işi zor güvenlik ve sağlık çalışanları Allah kolaylık versin 0 0 Yanıtla
  • mustafa: dünyada türk erkegi denince ilk akla gelen isimdi yazik oldu 0 0 Yanıtla
  • ordulu: örnek bir türk delikanlisi idi mekani cennet olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement