Terk Edilen Hamile Genç Kız, Eski Sevgilisinin Kız Arkadaşına Akıl Almaz İşkenceler Yaptı - Son Dakika
Dünya

Terk Edilen Hamile Genç Kız, Eski Sevgilisinin Kız Arkadaşına Akıl Almaz İşkenceler Yaptı

Rusya'da sevgilisi tarafından başka biri için terk edilen hamile genç kız, yanına arkadaşlarını da alarak gittiği evde, eski sevgilisinin yeni kız arkadaşına akıl almaz işkenceler yaptı.

10.07.2018 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'da 17 yaşındaki Sara Zagidullia isimli genç kız, erkek arkadaşının eski sevgilisi olan Aleksandra Dulesova'nın saldırısına uğradı.

DUŞ BAŞLIĞI İLE İŞKENCE YAPTILAR

Aleksandra, üç arkadaşı ile beraber gece saatlerinde Sara'nın evine zorla girdi. Grup, önce Sara'nın saçlarını kesti, daha sonra üzerine idrarlarını yapıp Sara'ya cinsel tacizde bulundu. Üç kadın daha sonra Sara'yı zorla duşa götürüp duş başlığını cinsel organının içine koyup sıcak suyu açarak kadına işkence yaptılar.

Terk Edilen Hamile Genç Kız, Eski Sevgilisinin Kız Arkadaşına Akıl Almaz İşkenceler Yaptı
Sara

ÇOCUĞU OLMAYACAK

Kadınlar, Sara'nın telefonunu, bilgisayarını, parasını ve diğer değerli eşyalarını aldıktan sonra kadını çıplak bir şekilde evinde bırakıp çıktı. Ölmek üzere olan Sara, polisi aradı.

Polis ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan genç kızın yapılan muayenesinden sonra doktorlar, sıcak suyun vajinasına zarar verdiğini ve bundan sonra anne olamayacağını söyledi.

Terk Edilen Hamile Genç Kız, Eski Sevgilisinin Kız Arkadaşına Akıl Almaz İşkenceler Yaptı
Aleksandra

TUTUKLANDILAR

İddiaya göre Aleksandra, erkek arkadaşı Igor'a hamile olduğunu söylemesi üzerine erkek arkadaşı kendisini terk edip Sara ile ilişki yaşamaya başladı. Alexsandra, Sara'ya defalarca "Bizi rahat bırak, yoksa seni öldürüp gömerim" mesajı attı.

Alexandra hamile olduğu için ev hapsinde tutulurken, üç arkadaşı ise tutuklandı. Gençler, suçlu bulunmaları durumunda işkence ve tecavüz suçlarından 15 yıla kadar hapis cezası alacak.

Terk Edilen Hamile Genç Kız, Eski Sevgilisinin Kız Arkadaşına Akıl Almaz İşkenceler Yaptı
Terk Edilen Hamile Genç Kız, Eski Sevgilisinin Kız Arkadaşına Akıl Almaz İşkenceler Yaptı
Terk Edilen Hamile Genç Kız, Eski Sevgilisinin Kız Arkadaşına Akıl Almaz İşkenceler Yaptı
Terk Edilen Hamile Genç Kız, Eski Sevgilisinin Kız Arkadaşına Akıl Almaz İşkenceler Yaptı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Terk Edilen Hamile Genç Kız, Eski Sevgilisinin Kız Arkadaşına Akıl Almaz İşkenceler Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • MİDYAT47 : bunlarİYİLİĞİ EMRET KÖTÜLÜKTENDE MEN ET! Tebliğ edip öğretmekte bize farz bunu öğrenip dile bedene ve ruha takva ve ihlas etmekte bir mü'mine farzdır" GİBİ gibi zorbalar yüzünden insanların aklı ahlakı gidiyor be bunlara bakıp bunların peşinden gitmek mi kurtaracak bizi ALlah ın ateşinden yoksa Kuran a ve peygamberin sünnetine dayanıp haramdan zina ve flörtten uzak durarak mı işte islamsız bir hayatın felseffesi aynı zamanda hayasızlığın çıplaklığın neresi medeni hayvanat bahçesi bunlardan daha medeni sırf para için yapıyorlar 14 7 Yanıtla
  • Baba: Bunlar neacımasızmış yuh artık. 14 3 Yanıtla
  • Umit: İste hep bunlar 2. Dunya savasinda erkeklerini kaybetmekten oluyor dogu avrupada ve rusyada erkekler degerlidir 1 erkege 4 -5 kadin duser erkekler savasta oldugu icin hala nufus dengesi olusmadi o yuzde tipsiz falan fark etmezki rus erkeklerinin 80 cirkindir ama en az ayni anda 4 5 kadin goturur 6 9 Yanıtla
  • ŞöyleBöyle: Bu Kurumuş Mısır sapı içinmi? Tüm bunlar... Pehhhh pehhhh pehhh..... 12 2 Yanıtla
  • Baris : Hepsi deli, normal bir Insan isi degil. 13 1 Yanıtla
  • Midesiz Kızlar: Bu şebek maymunu kesinlikle zengin bir Rus iş adamının oğludur 8 4 Yanıtla
  • abaza: ben her türlü kabulum onu böyle güzel terk edilir mi be beyinsiz sersem 3 6 Yanıtla
  • Mardinli47 : İYİLİĞİ EMRET KÖTÜLÜKTENDE MEN ET! Tebliğ edip öğretmekte bize farz bunu öğrenip dile bedene ve ruha takva ve ihlas etmekte bir mü'mine farzdır" 4 4 Yanıtla
  • Mardinli47 : İYİLİĞİ EMRET KÖTÜLÜKTENDE MEN ET! Tebliğ edip öğretmekte bize farz bunu öğrenip dile bedene ve ruha takva ve ihlas etmekte bir mü'mine farzdır" 5 2 Yanıtla
  • İŞLER GÜÇLER: şu tip mevzusu yapan arkadaşlara sesleniyorum sorun tip değil para ve adamın zengin olması 4 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü
    00:41 Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü

    Ekvador Belediyeler Birliği, Portovelo kasabasının Belediye Başkanı Jorge Moldonado'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Son 2 günde iki belediye başkanının öldürüldüğü belirtilirken, her iki belediye başkanının da yasa dışı madencilik faaliyetleriyle ilgilenen suç çetelerince öldürüldüğü ifade edildi. Bu olay, Ekvador'da son dönemde artan belediye başkanı suikastlarına bir yenisi olarak eklendi.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı
    23:08 İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir lastik botta 3'ü çocuk toplamda 45 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi ''sus payı'' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement