Başkan Acehan Kadın ve Çocuklarla Salatalık Topladı Turşu Kurdu - Son Dakika
Güncel

Başkan Acehan Kadın ve Çocuklarla Salatalık Topladı Turşu Kurdu

Başkan Acehan Kadın ve Çocuklarla Salatalık Topladı Turşu Kurdu

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, 14-17 Eylül 2014 tarihlerinde düzenlenecek 12. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali için hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

25.08.2017 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, 14-17 Eylül 2014 tarihlerinde düzenlenecek 12. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali için hazırlıkların tamamlandığını belirtti. Başkan Acehan, miniklerle turşuluk sebze toplayıp basın mensuplarının önünde ilçe kaymakamı, hanımlar ve çocuklarla birlikte turşu kurdu.

Festival alanın yapılacağı 55 bin metre karelik alanı bulunan Çubukabad Parkı'nda düzenlenen basın toplantısında Belediye Başkanı Tuncay Acehan, miniklerle turşuluk sebze toplayıp basın mensuplarının önünde ilçe kaymakamı, hanımlar ve çocuklarla birlikte turşu kurdu.

Uluslararası Çubuk Kültür ve Turşu Festivali'nin 2005 tarihinden bu tarafa 12.'sinin düzenleneceklerini belirten Başkan Acehan, "Geçen 2 yılda terör olayları yüzünden festivalimizi ertelenmek zorunda kalmıştık. Bu yıl 12'ncisini yapacağız. Hem yeri hem de farklı konsepti ile güzel bir festival olacak. Funda Arar, Kıraç ve Turgay Başyayla gibi birçok sanatçı da bu yıl sahne alacak. Tüm güvenlik önlemlerimizi aldık. Bu yıl festivalimiz diğerlerinden çok farklı olacak. 14-17 Eylül 2017 tarihinde düzenleyeceğimiz 12.Uluslararası Çubuk Kültür ve Turşu Festivalimizde herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız" diye konuştu.

Festival süresince 400'e yakın stantta yöresel ürünlerin sergilenerek satışa sunulacağını kaydeden ve festival komitesine de başkanlığını yapan Acehan, Çubuk Agat taşının da önemine vurgu yaparak, "Bundan sonra festivalimizi 'Uluslararası Çubuk Kültür, Turşu ve Agat Taşı Festivali isminde yapacağız. Bu yıl hafızalarda kalan güzel bir festival yapacağız. Gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız. Festivalimize 7'den 77'ye tüm herkesi davet ediyoruz" dedi. Toplantının ardından Başkan Acehan, basın mensuplarına turşu ve yöresel ürünler hediye etti.

Basın toplantısına Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ilçe Kaymakamı İbrahim Çenet, Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Karakuş ve Zeki Metin, festival komitesi üyeleri ile ulusal ve yerel basın mensupları katıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Acehan Kadın ve Çocuklarla Salatalık Topladı Turşu Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement