Başkan Adayı Ulusoy: "Avcılar Artık Depremiyle Değil; Yeşilliğiyle, Güzelliğiyle Anılacak" - Son Dakika
Güncel

Başkan Adayı Ulusoy: "Avcılar Artık Depremiyle Değil; Yeşilliğiyle, Güzelliğiyle Anılacak"

Başkan Adayı Ulusoy: "Avcılar Artık Depremiyle Değil; Yeşilliğiyle, Güzelliğiyle Anılacak"

Avcılar'da Orman Haftası'na farkındalık oluşturmak için çam fidanı dağıtımı gerçekleştiren AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy, "Avcılar artık depremiyle değil; yeşilliği, güzelliğiyle, deniziyle anılacak" dedi.

22.03.2019 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avcılar'da Orman Haftası'na farkındalık oluşturmak için çam fidanı dağıtımı gerçekleştiren AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy, "Avcılar artık depremiyle değil; yeşilliği, güzelliğiyle, deniziyle anılacak" dedi.

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy, Orman Haftası nedeniyle Avcılar'daki yeşil alanlara dikkat çekmek için çam fidanı dağıtımı gerçekleştirdi. Reşitpaşa Caddesi'nde bulunan AK Nokta'da gerçekleştirilen etkinlikte, AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy'a AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan ve AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç da eşlik etti.

Toplam 7 bin çam fidanı dağıtımı gerçekleştirildiği öğrenilen etkinlikte açıklamada bulunan Ulusoy, 31 Mart yerel seçimlerine atıfta bulunarak, "Aydınlık bir gün aydınlık bir gelecek Avcılar'ı bekliyor. Avcılar bir cazibe kenti bir marka şehir olacak diyoruz. Bugün hem Orman Haftası münasebeti ile hem ağaç dikimini özendirmek hem de farkındalık oluşturmak amacıyla güzel niyetlerle iyi niyetlerle bir ümit tohumu ümit fidanı ekmek amacıyla bugün bütün vatandaşlarımıza çam fidanı dağıttık. Çünkü çam uzun yıllar boyunca sağlıklı canlı kalabiliyor. Biz de inşallah çok güzel hizmetler edeceğiz çok güzel fidanlar dikeceğiz. Avcılar'ımıza şimdiden hayırlı olsun diyorum. Tüm projelerimiz bittiğinde yeşil oranını 15 kat daha artırdığımızı saptadık. Bütün projelerimizde yeşil alanlar çok yaygın. Bu yönden de çok çok mutluyum, huzurluyum. İnşallah Avcılar için güzel günler yakın diyorum. Yeşil Avcılar olacak, Avcılar artık depremi ile değil; yeşilliği ile anılacak, güzelliğiyle, deniziyle anılacak. Şimdiden hayırlı olsun" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Adayı Ulusoy: 'Avcılar Artık Depremiyle Değil; Yeşilliğiyle, Güzelliğiyle Anılacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı
    23:24 Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız isteme esnasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Kız istemeye giden bir kişi ile aile arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, yanında getirdiği pompalı tüfekle kızın abisine ateş etti. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement