Başkan Akaydın, "En Çok Yatırımı Kepez'e Yaptık" - Son Dakika
Yerel

Başkan Akaydın, "En Çok Yatırımı Kepez'e Yaptık"

Başkan Akaydın, "En Çok Yatırımı Kepez\'e Yaptık"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Belediye kaynaklarının en az üçte birini Kepez ilçemize harcadık." dedi.

19.03.2014 11:50  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Duacı Köyü ve Çamlıbel Mahallesi'nde halkla buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Belediye kaynaklarının en az üçte birini Kepez ilçemize harcadık" dedi.

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner'le birlikte Duacı Köyü ve Çamlıbel Mahallesi'ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, parti ayrımı yapmadan çalıştıklarını ifade ederek, "En çok yatırımı Kepez ilçemize yaptık. Belediye bütçesinden Antalya'ya ne yapıldıysa en az 3'te 1' ini Kepez'e yaptık" dedi.

Başkan Akaydın Kepez'e yaptıkları yatırımlardan bazılarını ise, "Kepez Gençlik Eğitim Merkezi, Mevlana Köprüsü, Çocuk Hayvanat Bahçesi, Mehmet Akif Cadde düzenlemesi, Fatih Üst Geçidi, Habibler Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Katı ve Tıbbi Atık bertaraf Tesisi, Atatürk Çocuk Kültür Merkezi, Kır Çiçeği Caddesi düzenlemesi, Sakarya Caddesi asfaltı. Sanayi Çıraklık Merkezi. Antalya'nın en çok asfalt döken belediye başkanıyım. 5 yılda 700 bin ton asfalt döktüm. En fazla asfaltı Kepez ilçemize yaptık. Kepez'e çok daha büyük projeler kapıda bekliyor" şeklinde sıraladı. Beş yıldır mal varlığında 5 kuruş artış olmadığını belirten Başkan Akaydın, "Çocuklarımın, kardeşlerimin, yakınlarımın da yok. 5 yıl boyunca Antalya'da hiç emlak sahibi olmadım" diye konuştu.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Antalya mitinginde kendisiyle ilgili söylediği, 'Akaydın ölüleri yakacakmış' ifadesinin siyasi bir karalama ve yalan olduğunu ifade eden Başkan Akaydın, "Biz Müslüman evladıyız, Müslüman evladının nasıl defnedileceğini de biliriz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akaydın, 'En Çok Yatırımı Kepez'e Yaptık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement