Başkan Akdemir'e Ziyaretler - Son Dakika
Güncel

Başkan Akdemir'e Ziyaretler

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Demir ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Muharrem Coşkun, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i ziyaret ettiği bildirildi.

24.11.2017 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Demir ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Muharrem Coşkun, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i ziyaret ettiği bildirildi.

Zonguldak TSO'dan yapılan yazılı açıklamada, Demir ile Coşkun'un oda üyelerinden ve kamuoyundan gelen şikayetler dolayısıyla katı atık bedellerinin makul ve mantıklı seviyelere çekilmesi, katı atık bedelini ödemeyen üyelerin icraya verilmemesi konusunu iletmek üzere ziyaretin yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ticarethaneler için uygulanan katı atık bedelleri yaptığımız görüşmeler sonucu yapılan indirim ile makul seviyelere çekilmiştir. Diğer yandan geçmişe dönük borçlar için icra işlemi başlatılmayacağına dair Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir'den söz aldık. Belediye tarafından verilen süre içerisinde başvuruda bulunmaları ve yapılandırma yapmaları yönünde tüm üyelerimize çağrıda bulunuyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Akdemir'e Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor
    10:53 Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor

    Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini dinleyerek not alıyor ve gereğinin yapılması için talimat veriyor.

  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.


Advertisement