Başkan Akgül'den Vatandaşlara Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Akgül'den Vatandaşlara Ziyaret

Başkan Akgül\'den Vatandaşlara Ziyaret

Vatandaşları ziyaret eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ’’Bizim önceliğimiz insanımızın gönlünde yer almak’’ dedi.

31.05.2018 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatandaşları ziyaret eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Bizim önceliğimiz insanımızın gönlünde yer almak" dedi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin ile birlikte vatandaşları ziyaret etti. İlk olarak Şehit Cengiz Topel Mahallesi'nde Baydan ve Ongun ailelerini ziyaret eden Şahin ve Akgül, ardından Zöhre Sancaktar, Sevgi Demir ve Bircan Kurtalan'ın kapısını çaldı. Ziyaretler sonunda Şahin ve Akgül, "Güçlü Türkiye yolunda Sayın Cumhurbaşkanımızın sözlerini yerine getirerek sıkmadık el, çalmadık kapı, tebessüm etmedik yüz bırakmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" açıklamasında bulundular.

Şahin, 24 Haziran seçimlerinin hem ülke hem de bölge açısından önemli bir seçim olduğunun altını çizerek, "Bugüne kadar 16 yıldır var gücümüzle teşkilatlarımızla çalıştık. Şimdi daha çok çalışma zamanı" dedi.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu ile vatandaşların dertlerine ortak olduklarını belirten Akgül, önceliklerinin gönülleri kazanmak olduğunu söyledi. Mamak'a hizmet etmenin ve bu hizmetin güler yüz olarak dönmesinin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarının altını çizen Akgül, "Çat kapı ev ziyaretlerimiz sürüyor. Hemşehrilerimizin samimiyetlerine, hikayelerine ortak oluyoruz. Bizim önceliğimiz insanımızın gönlünde yer almak" şeklinde konuştu.

Çat kapı ziyaretlerle misafir oldukları vatandaşlarla yakından ilgilenen ve taleplerini dinleyen Şahin ve Akgül, ailelerin çocukları ile de yakından ilgilenerek oyuncak hediye etti. Ziyaretten duyduğu mutluluğu ve şaşkınlığı dile getiren 3 çocuk annesi Afife Baydan, "Çok sevindik, heyecanlandık, memnun olduk. Bizi yönetenlerin kapımıza gelmesi çok mutlu edici bir durum. Bu ziyaretle çocuklarım da sevindi. Çok güzel bir davranış" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Akgül'den Vatandaşlara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement