Başkan Akgün, şampiyonları tebrik etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Akgün, şampiyonları tebrik etti

Başkan Akgün, şampiyonları tebrik etti

Büyükçekmece'de gerçekleştirilen Türkiye Yelken Şampiyonası ikinci hafta, gerçekleştirilen 420, 470, RS: X, RS: One, Techno 293 ve Slalom Rüzgar Sörfü sınıfları yarışlarının tamamlanmasıyla sona erdi.

02.12.2019 10:31  Güncelleme: 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece'de gerçekleştirilen Türkiye Yelken Şampiyonası ikinci hafta, gerçekleştirilen 420, 470, RS: X, RS: One, Techno 293 ve Slalom Rüzgar Sörfü sınıfları yarışlarının tamamlanmasıyla sona erdi. Dereceye giren sporcular için düzenlenen kupa törenine katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, şampiyon sporcuları kutladı.

Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Yelken Kulübü ev sahipliğinde gerçekleştirilen TYF Yelken Şampiyonası ödül töreni gecesine katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Federasyonumuzun şampiyonayı bu yıl Büyükçekmece'de yapması bizi çok mutlu etti. Bu sayede bizim bu sporla daha yakından tanışmamızı, buraya doğru yönelmemizi sağladılar. Büyükçekmece yaklaşık 64 kilometre sahili olan bir ilçe. Bugüne kadar su sporlarında imkanlarımızı yeteri kadar kullandığımız söyleyemeyiz. Bundan sonra Büyükşehir Belediyesi'nin de desteğini alarak kaymakamımızla, derneklerimizle ve diğer ortaklarımızla birlikte Büyükçekmece'de yelkeni, halkı ve ülkeyi kucaklayacak şekilde geliştirmek için biz varız. Sizden proje bekliyoruz. Bu projelerin ardından yapmış olduğumuz altyapıyla uluslararası boyuta açılırız. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

Dereceye girenlere ödülleri takdim edildi

420 Genel ve 420 U17, 420 U19 kategorilerinde Kerem Sabri Erkmen ve Berke Burhan Gündüz, 420 Kız ve 420 U19 Kız kategorilerinde Selin Yılmaz ve Ece Emine Şener, 420 U17 Kız kategorisinde Lara Cindoğdu ve Deniz Pala, 470 Genel kategorisinde Tora Sebahattin Kutoğlu ve Sezai Bora Kütük, 470 Genç U23 kategorisinde Rasim Yaşar ve Kan Parlas, RS: X Erkek 9.5 kategorisinde Onur Cavit Biriz, RS: X Genel ve Genç kategorilerinde Dora Derinler, RS: One Erkek kategorisinde Murat Ege Baykent, RS: One Kadın kategorisinde Ceyda Talia Alkaç, Techno 293 U17 Genel kategorisinde Ozan Türker, Techno 293 U17 Kız kategorisinde Merve Vatan, Techno 293 U15 Genel kategorisinde Efe Enis, Techno 293 U15 Kız kategorisinde Naz Enis, Techno 293 U13 Genel kategorisinde Efe Taylan, Techno 293 U13 Kız kategorisinde Delfin Ada Canpolat, Slalom Kadın kategorisinde Çağla Kubat, Erkek kategorisinde Ertuğrul İçingir ve U21 Genç Erkek kategorisinde ise Emir Gürsoy birinci oldu.

Ödül töreni yapıldı

Başkan Akgün konuşmasının ardından dereceye giren sporcuları tebrik ederek ödüllerini takdim etti. Ödül törenine Büyükçekmece Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, Büyükçekmece Yelken Kulübü Başkanı Sezgin Özden ve çok sayıda davetli katıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Akgün, şampiyonları tebrik etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement