Başkan Akın, İtfaiye ve Temizlik Personelleriyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Akın, İtfaiye ve Temizlik Personelleriyle Buluştu

Başkan Akın, İtfaiye ve Temizlik Personelleriyle Buluştu

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

08.02.2018 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

İtfaiye Müdürlüğü Binasında düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Taner Çetin, Erol Demirkoparanoğlu, Hasan Arınan, İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Kanmaz, Özel Kalem Müdürü Sevgi Salcı, İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli katıldı.

Yemeğin ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, "Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar Bartın'ın geleceğine hitap eden birçok projeyi hayata geçirdik. Bunlardan bir tanesi de İtfaiye Müdürlüğümüzü Sanayi Bölgesi'ne taşımaktı. 2015 yılında açılış törenini gerçekleştirdiğimiz yeni binamızı 2 bin 500 metrekare alan üzerinde, 850 metrekare taban alanlı, iki katında bin 700 metrekare kullanım alanına sahip yeni itfaiye binası, 10 aracın rahatlıkla girebildiği garajı, akıllı santral sistemi, Avrupa standartlarında yatakhanesi, itfaiye erleri için spor ve dinlenme alanlarının yanı sıra birçok özelliği ile akıllı bina şeklinde dizayn ederek bölgenin en modern itfaiyelerinden bir tanesi haline getirdik. Ayrıca araç ve ekipmanlarımızı da her geçen gün kuvvetlendiriyoruz. Yapmış olduğunuz görevin farkındayız. Daha iyi şartlar altında çalışmalarınızı sürdürebilmeniz için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Allah kazasız belasız çalışmayı nasip etsin" dedi.

Temizlik işçilerine de temizlik faaliyetlerini titizlik içinde sürdürmelerini isteyen Belediye Başkanı Cemal Akın konuşmasında, "Göreve başladığımız günden beri hep birlikte canla başla çalışarak mahallerimizin temizliği için büyük bir gayretle çalışıyorsunuz. Yapmış olduğunuz iş halkımızın sağlığı için çok önemli. Bu bilinçle çalışmalarımıza devam etmeliyiz. İlimiz her geçen gün büyümekte ve bu da bizlerin sorumluğunu artırmakta. Çalışmalarımızı koordineli şekilde yürüterek halkımızın bizlerden olan beklentilerine en güzel şekilde cevap vermeliyiz. Kentin çehresini değiştiren hizmet ve projelerimizle birlikte temiz ve sağlıklı sokaklarıyla daha yaşanabilir bir Bartın için tüm gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz" diye konuştu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Akın, İtfaiye ve Temizlik Personelleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement