Başkan Akkaya Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Akkaya Mazbatasını Aldı

Başkan Akkaya Mazbatasını Aldı

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Salih Akkaya mazbatasını İlçe Seçim Kurulu'ndan aldı.

10.04.2019 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Salih Akkaya mazbatasını İlçe Seçim Kurulu'ndan aldı.

Mazbata töreni için AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, MHP İlçe Başkanı Salih Akça, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri ve Partililerle birlikte Adliye Binasına gelen Belediye Başkanı Salih Akkaya mazbatasını Ağır Ceza Reisi Mustafa Başar ve İlçe Seçim Müdürü Aziz Orak'tan aldı.

Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Akkaya, "Bir 5 yıl Akşehirimize hizmet etmiştik. Akşehir halkımız bir 5 yıl daha hizmet etmek için bize fırsat verdi. Belediye meclis üyesi arkadaşlarımla beraber Cumhur İttifakı ekibi olarak AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlarının da desteğiyle Akşehirimize bu önümüzdeki 5 yıllık dönemde inşallah güzel hizmetler yapacağız. Projelerimizi paylaşmıştık inşallah onları bir bir gerçekleştireceğiz. Akşehirli hemşehrilerimizin bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız" diye konuştu.

Başkan Akkaya'nın konuşmasının ardından Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri de mazbatalarını aldı. Mazbata töreninin ardından Belediye Binasına geçiş yapan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı belediye girişinde belediye birim müdürleri ve belediye personeli çiçeklerle karşıladı.

Belediye girişinde bir açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Salih Akça "31 Mart 2019 Mahalli idareler seçiminde Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin Akşehir teşkilatlarının yoğun gayretleri sonucunda Cumhur İttifakı Adayımız Salih Akkaya beyefendi bugün itibariyle mazbatasını almıştır. Kendisine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bundan sonraki süreçte de tüm seçmenlerimizin ve bizlerin 81 projenin yapılacağı noktasında her hangi bir tereddüdümüz bulunmamaktadır" diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu da, "Mevcut Belediye Başkanımız Salih Akkaya Bey yeniden aday gösterildi ve halkımızın teveccühü ile seçildi. Çalışmalarımıza hız kesmeden yine devam edeceğiz" dedi.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da yaptığı konuşmada, yoğun seçim döneminin ardından bugün tekrar göreve başladıklarının altını çizerek, "Az önce mazbatamızı aldık. Kolları sıvadık, inşallah Akşehir'imizin hak ettiği daha da güzel yatırımları Akşehir'le buluşturmak üzere yola çıkıyoruz. Allah yolumuzu açık eylesin, yardımcımız olsun inşallah" diye konuştu.

Başkan Akkaya seçim çalışmaları sırasında kendilerine destek verenlere de teşekkür etti. Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası makamına çıkan Başkan Akkaya tekbirler eşliğinde makam koltuğuna oturarak tebrikleri kabul etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Akkaya Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bahar ayında Ağrı Dağı'na çıkan dağcıların yüzü buz tuttu
    15:54 Bahar ayında Ağrı Dağı'na çıkan dağcıların yüzü buz tuttu

    Bahar ayında Ağrı Dağı'na tırmanan yabancı turistler, kar, sis ve fırtınaya rağmen zirveye ulaştı. Tırmanış anlarında dağcıların yüzleri buz tuttu.

  • İzmir'de 27 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı
    15:53 İzmir'de 27 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı

    Manisa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı geçiş düzenledikleri belirlenen M.O. ve H.O'yu takibe aldı. Şüphelilerin, düzensiz göçmenleri deniz yoluyla yurt dışına geçirecekleri bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, bir aracı İzmir'in Urla ilçesine bağlı Balıklıova Mahallesi yakınlarında durdurdu. Araçtaki 27 düzensiz göçmen yakalandı, 2 şüpheli gözaltına alındı. Düzensiz göçmenler işlemlerinin ardından sınır dışı edilirken, şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

  • İnebolu'da çiftçilere 100 bin fide dağıtıldı
    15:50 İnebolu'da çiftçilere 100 bin fide dağıtıldı

    Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE) Projesi kapsamında çiftçilere 100 bin fide dağıtıldı. İlçede rekor sayıda fide dağıtımı gerçekleştirildi. Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, dağıtım programında yaptığı konuşmada, geçen seneye göre 2,5 kat daha fazla fide dağıtıldığını belirtti. İnebolu'nun en fazla seraya sahip ilçe olduğunu vurgulayan Baycar, seracılığın yoğun olduğu köylerde göç olmadığını ve bu sayede köy nüfuslarının azalmadığını ifade etti. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hülya Karaaslan ise TAKE Projesi kapsamında üçüncü kez fide dağıtımı yapıldığını ve 100 bin fidyenin yetersiz olduğunu söyledi.

  • Kastamonu'da Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı öğrencilerle buluştu
    15:49 Kastamonu'da Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı öğrencilerle buluştu

    Kastamonu'da TCSG 96 İnebolu Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekipleri, 'Geleceğin Denizcileri Projesi' kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Ekipler, okulları ziyaret ederek sahil güvenlik teşkilatının faaliyetlerini ve kullanılan araçları tanıttı. Ayrıca, sahil güvenlik kariyeri hakkında merak edilen soruları yanıtladılar. İnebolu'da faaliyete geçen Dalış Emniyet Güvenlik Arama Kurtarma (DEGAK) timi de öğrencilere ekipmanlar hakkında bilgi verdi.

  • Manisalılara kartlı sayaçtan mekanik sayaca geçiş için adımlar
    15:49 Manisalılara kartlı sayaçtan mekanik sayaca geçiş için adımlar

    Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, zorunlu kartlı sayaç uygulamasının kaldırılması kararının ardından mekanik sayaca geçmek isteyen Manisalıların uygulaması gereken adımları açıkladı.

  • Havza Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz fidan dağıttı
    15:48 Havza Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz fidan dağıttı

    Havza Belediyesi, Kevser Camisi önünde 1500 karaçam, ardıç ve badem fidanı dağıtarak ilçede yeşil alanları artırmayı hedeflediğini belirtti. Belediye Başkanı Murat İkiz, halktan fidanları dikmelerini ve korumalarını isteyerek ücretsiz fidan dağıtımının devam edeceğini söyledi.

  • CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Kahverengi Kokarca Böceği İstilasına Dikkat Çekti
    15:42 CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Kahverengi Kokarca Böceği İstilasına Dikkat Çekti

    CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Karadeniz'de fındık ağaçlarını istila eden kahverengi kokarca böceğinin tarım ürünlerine zarar verdiğini belirterek, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın üreticilerin sesini duymadığını ifade etti. Adıgüzel, istilacı böcekleri Bakanlığın önüne bırakarak, sorunun çözümü için çağrıda bulundu.


Advertisement