Başkan Aksoy'un Eşinden İbb Başkanı Topbaş'ın Eşine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Aksoy'un Eşinden İbb Başkanı Topbaş'ın Eşine Ziyaret

Başkan Aksoy\'un Eşinden İbb Başkanı Topbaş\'ın Eşine Ziyaret

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’un eşi Melek Aksoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın eşi Özleyiş Topbaş’ı ziyaret etti.

14.02.2016 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy'un eşi Melek Aksoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın eşi Özleyiş Topbaş'ı ziyaret etti.

Başkan Aksoy'un eşini İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları Merkezi'ndeki (İSMEK) makamında kabul eden İBB Başkanı Topbaş'ın eşi Özleyiş Topbaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy'un eşi Melek Aksoy ise, belediye olarak Tatvan Kültür Merkezi'nde yürüttükleri kurs faaliyetleri hakkında Topbaş'ı bilgilendirdi.

Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından İSMEK yetkilileri Fatma Özden ve Samiye Soysal'ı da ziyaret eden Aksoy, İSMEK kurslarından olan Kazaziye ve benzeri kurslarda incelemelerde bulunup, kurslar hakkında eğitim aldı.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Aksoy, misafirperverliklerinden ötürü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın eşi Özleyiş Topbaş'a ve İSMEK yetkililerine teşekkür ettiğini, İSMEK ziyaretlerinde eğitimini aldıkları kursları Tatvan Belediyesi Kültür Merkezi'nde açmaya ve bu meslekleri kursiyerlerine en iyi şekilde aktarmaya çalışacaklarını belirtti. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Aksoy'un Eşinden İbb Başkanı Topbaş'ın Eşine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement