Başkan Aktaş: "Hizmetçilik Yapmaya Geliyorum" - Son Dakika
Güncel

Başkan Aktaş: "Hizmetçilik Yapmaya Geliyorum"

Başkan Aktaş: "Hizmetçilik Yapmaya Geliyorum"

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Bursa'nın Başkanı Alinur Aktaş" diye slogan atan gençlere, "Başkanlık yapmaya değil, hizmetçilik yapmaya geliyorum" diye karşılık verdi.

13.03.2019 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Bursa'nın Başkanı Alinur Aktaş" diye slogan atan gençlere, "Başkanlık yapmaya değil, hizmetçilik yapmaya geliyorum" diye karşılık verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sık sık toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelip, hem Bursa'da 16 aylık süreçte yaptıkları yatırımları, hem de yeni dönemde hayata geçirecekleri projeleri vatandaşlarla paylaşıyor. Özellikle üniversite öğrencilerinin yoğun olarak yaşadığı Görükle'de, AK Parti Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Gökhan Dinçer'in seçim ofisi açışında gençlerin meşale gösterileri ve tezahüratlarıyla karşılanan Başkan Aktaş, Bursa için heyecanlı ve kararlı olduklarını, gittikleri her ortamda projeler üzerinde konuştuklarını söyledi.

Göreve geldiği ilk günlerde Görükle'ye gelenek üniversite öğrencileri ile buluştuğunu sık sık gerek öğrenci evi ziyareti gerekse yurt ziyaretleri yaptığını ifade eden Başkan Aktaş, "Birileri 20 sene konuştu. Peki soruyorum Görükle'den yaptı. Ben biliyorum 2014 seçim beyannamesinde Gençlik Merkezi vardı ama yapmadı. Biz göreve geldik, 5-6 ay önce Gençlik Merkezi'ni açtık. Yine üniversiteli gençlerimize ücretsiz hizmet verecek olan Millet Kıraathanemizi açtık. Eksiklikler, aksaklıklar elbette var ama çözüm için yol haritamız belli" diye konuştu. Konuşması sık sık "Bursa'nın Başkanı Alinur Aktaş" sloganları ile kesilen Başkan Aktaş, "Hiç şüpheniz olmasın. Başkanlık yapmaya değil, hizmetçilik yapmaya geliyorum. Makamlar mevkiler sadece araçtır. Amacımız bu şehre hizmet etmek,bu kutsal şehre, Osmanlı'yı kurmuş şehre hizmet etmek" dedi.

Gece de Aziziye Erzurum ve Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin düzenlendiği etkinliğe katılan Aktaş, burada da birlik ve beraberlik mesajları verdi. 31 Mart seçimlerinin sadece bir yerel seçim olmadığını hatırlatan Aktaş, "Kürdü, Alevisi, Sünnisi, Lazı, Çerkezi, Anavutu, Boşnağı başımızın tacıdır. Ama bu ülkenin birliği beraberliği noktasında, vatanla, devletle, bayrakla problemi olanlarla bizim problemimiz var. O zaman açık açık çıkıp yaptığınız ittifakın şeklini şemalini topluma izah edeceksiniz. Var mı böyle bir izahat, yok olamaz da. Kimin ne pazarlık yaptığı, neyin ne olduğu belli" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Aktaş: 'Hizmetçilik Yapmaya Geliyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Atatürk Üniversitesi, 2023 yılında yapılan patent başvuruları için ödül töreni düzenledi
    12:20 Atatürk Üniversitesi, 2023 yılında yapılan patent başvuruları için ödül töreni düzenledi

    Atatürk Üniversitesi, akademik alanda yapılan başarılı çalışmaları ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirdiği törenlerine bir yenisini daha ekledi. 2023 yılında yapılan patent başvuruları kapsamında ödül almaya hak kazanan öğretim üyeleri ve grup üyeleri, 15 Temmuz Milli İrade Salonunda bir araya geldi. Törende, 97 ulusal ve 43 uluslararası olmak üzere toplamda 140 patent başvurusunda bulunan öğretim üyeleri başarı belgelerini aldı. Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, yapılan atılımlar sayesinde dünya üniversiteleri ile rekabet edebilecek seviyeye ulaştıklarını belirtti.

  • Tokat'ta Otomobil ile Tarım Aracı Çarpıştı: 1'i Ağır İki Kişi Yaralandı
    12:20 Tokat'ta Otomobil ile Tarım Aracı Çarpıştı: 1'i Ağır İki Kişi Yaralandı

    Tokat'ın Erbaa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile tarım aracı çarpıştı. Kazada, patpat sürücüsü ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü ise hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Antalya'da horoz dövüşü iddiasıyla 16 şüpheli gözaltına alındı
    12:19 Antalya'da horoz dövüşü iddiasıyla 16 şüpheli gözaltına alındı

    Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde horoz dövüşü yapıldığı ihbarı üzerine yapılan operasyonda 16 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 5 horoz, 3 demir kafes, 7 dövüş kafesi, 1 ring ve 105 bin 925 lira nakit para ele geçirildi. Gözaltına alınan 16 kişiye toplam 102 bin 80 lira ceza kesildi. Dövüştürülen horozlar veteriner tarafından muayene edildikten sonra Antalya Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Msb Yetkilisi: Kürecik Radarından Elde Edilen Bilgilerin NATO Müttefiki Olmayan Ülkelerle Paylaşımı Söz Konusu Değil
    12:19 Msb Yetkilisi: Kürecik Radarından Elde Edilen Bilgilerin NATO Müttefiki Olmayan Ülkelerle Paylaşımı Söz Konusu Değil

    Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) üst düzey bir yetkili, Kürecik'teki NATO radarının İran'ın İsrail'e misilleme saldırısı esnasında İsrail'e bilgi aktarıp aktarmadığına dair, "Kürecik radarı, tamamen ulusal güvenliğimiz gereği kurulmuş olup, NATO müttefiki ülkelerin korunmasını amaçlamaktadır. Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.

  • Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e Türkiye ziyaretinde döner ikramı
    12:19 Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e Türkiye ziyaretinde döner ikramı

    Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier'in Türkiye ziyaretinde, Berlin'den 60 kilogram döner götürüleceği açıklandı. Döner dükkanı işleten Arif Keleş, Cumhurbaşkanı Steinmeier'in İstanbul'da vereceği davette döner ikramında bulunacağını belirtti. Keleş, Cumhurbaşkanı ile döner kesmeyi planladıklarını ve dönerin Almanya'da hazır yemek sektöründe birinci sırada yer aldığını ifade etti.

  • Mağarada define faciası: 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
    12:18 Mağarada define faciası: 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

    Bursa'nın İznik ilçesinde kaçak kazı yapan 3 defineci jeneratörden sızan gaz sonucu hayatını kaybetti. Şahıslardan birinin cansız bedeni mağara girişinde, ikisi de mağaranın içerisinde jandarmanın arama kurtarma köpeklerince bulundu. Definecilerin cansız bedenleri otopsi için çıkarılacak.

  • İstanbul'da 1 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi
    12:15 İstanbul'da 1 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi

    İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde Deniz Polisi tarafından düzenlenen operasyonda, 1 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube ekipleri, Beylikdüzü ilçesi Kavaklı sahilinde kaçak midye avcılarına yönelik bir dizi operasyon gerçekleştirdi. Polis, 60 çuval içinde 1,5 ton ağırlığında kaçak ve yasak bölgede midye ele geçirdi. Gözaltına alınan kaçak midye avcılarına para cezası kesildi ve ele geçirilen midyeler denize geri döküldü.

  • Karesi Belediye Başkanı Hanımeli Pazarı'nı Ziyaret Etti
    12:15 Karesi Belediye Başkanı Hanımeli Pazarı'nı Ziyaret Etti

    Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, Hanımeli Pazarı'nı ziyaret ederek çalışma mesaisine başladı. Başkan Akbıyık, pazar yerindeki stantları gezerken bayanlar tarafından büyük ilgi gördü.

  • Muş'ta Karla Mücadele Ekipleri Yolları Temizledi
    12:14 Muş'ta Karla Mücadele Ekipleri Yolları Temizledi

    Muş İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, kış boyunca sorumluluk sahalarındaki köy ve mezralarda çalışma yürüten karla mücadele ekipleri, vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması için kilometrelerce yolu kardan temizledi. Ekipler, 10 köy ve 21 mezraya ulaşımın sağlandığı Üçevler grup köy yolunu temizleyerek karla mücadele çalışmasını tamamladı. Muş Valisi Avni Çakır, yapılan çalışmaları değerlendirerek, kış sezonunda yaklaşık 23 bin kilometre yolu kardan temizlediklerini belirtti ve mayıs sonunda altyapı çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

  • Taşoluk Fatih Ortaokulu, Yıldızlar Okullararası Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu oldu
    12:14 Taşoluk Fatih Ortaokulu, Yıldızlar Okullararası Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu oldu

    Tekirdağ'da düzenlenen Yıldızlar Okullararası Türkiye Şampiyonası'nda Afyonkarahisar'daki Taşoluk Fatih Ortaokulu öğrencileri takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu. Bu büyük başarı, okul ve şehirde büyük bir gurur yaşattı. Sporcuların azmi ve disiplinli çalışmaları bu zaferde önemli bir rol oynadı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Antalya'da 3 ton etil alkol ele geçirilen operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı
    12:13 Antalya'da 3 ton etil alkol ele geçirilen operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı

    Antalya Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ve Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, sahte içki üretimi yapıldığı belirlenen bir depoya operasyon düzenledi. Operasyonda 3 ton etil alkol ele geçirildi ve 1 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.


Advertisement