Başkan Aktaş'tan Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkan Aktaş'tan Hayırlı Olsun Ziyareti

Bursa Bölge Adliye Mahkeme Üyeliğine atanan Mustafa Çelenk ve Osman Köse ile 3 buçuk yıllık İnegöl Emniyet Müdürlüğü görevinden sonra Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanan Şükrü Kaplan'ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

20.10.2017 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Perşembe günü gerçekleştirilen Bursa Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı öncesinde İnegöl'deki görev sürelerini başarılı bir şekilde tamamlayarak Bursa'daki görevlerine başlayan Çelenk, Köse ve Kaplan'ı makamlarında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Aktaş'a Büyükşehir Meclis Üyeleri Asuman Akçay Sakallı, Turgay Yel ve Berat Ertopuz da eşlik etti.

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Aktaş Çelenk, Köse ve Kaplan'dan övgüyle bahsetti. Ziyaretler hakkında açıklama yapan Başkan Aktaş; "Bugün Büyükşehir Meclis Toplantımız öncesinde meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. İlçemizde görev yaptıktan sonra Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanan değerli müdürümüz Şükrü Kaplan'ı ve akabinde yine İnegöl'deki görevlerinin ardından şuan Bursa Bölge Adliye Mahkeme Üyesi olarak görev yapan Mustafa Çelenk ve Osman Köse'yi ziyaret ettik" dedi.

"İNEGÖL İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR"

Konuşmasında Şükrü Kaplan'ın İnegöl'den sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı olduğuna değinen Aktaş; "Bilindiği üzere Sayın Müdürümüz İnegöl'de güzel işler yaptı. Gerek asayiş gerekse de sosyal konularda her zaman destekçimiz olmuştur. Yaptığı güzel işlerle İnegöl halkının sevgisini, saygısını kazanmıştır. Kendisi Bursa'daki görevinin yanı sıra İnegöl'den sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcımızdır. İnegöl için çalışmaya, hizmet etmeye devam etmektedir. Kendilerine hizmetleri ve İnegöl'e katkıları için bir kez daha teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

DARBECİLERE İLK SORUŞTURMAYI AÇMIŞTI

Konuşmasının devamında Osman Köse'nin İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yaparken darbecilere Türkiye'de ilk soruşturmayı açtığını da hatırlatan Aktaş; "Bildiğiniz üzere 15 Temmuz 2016 tarihinde darbecilerin gönderdiği sözde darbe emrine yönelik Türkiye'de ilk soruşturmayı açmıştı. Ardından ise Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın izni ve YSK'nın tek kişilik kararnamesiyle 15 Temmuz darbe girişiminin ardından İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığından Rize Cumhuriyet Başsavcılığına atanmıştı. Osman Köse, Hâkimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) yaz kararnamesiyle yeniden Bursa Bölge Adliye Mahkeme Üyeliğine atandı. Bizde bugün bu vesileyle Sayın Şükrü Kaplan, Mustafa Çelenk ve Osman Köse'yi ziyaret ederek yeni görevlerinde muvaffakıyetler diledik" diyerek konuşmasına son verdi.

Aktaş'ın, İnegöl halkının sevgisini kazanan, ilçemizde ve ilçe halkımızın hafızalarında yer edinen kıymetli insanlar diye nitelendirdiği Şükrü Kaplan, Mustafa Çelenk ve Osman Köse ise ziyaretleri için Başkan Aktaş'a teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Aktaş'tan Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement