Başkan Akyürek Öğrencilere Tasarruf Çağrısı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Başkan Akyürek Öğrencilere Tasarruf Çağrısı Yaptı

Başkan Akyürek Öğrencilere Tasarruf Çağrısı Yaptı

Tahir Akyürek, Dünya Tasarruf Günü'nde öğrencilere kumbara ve tasarrufu anlatan kitaplar hediye ederek, tasarrufun önemini anlattı.

31.10.2012 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Dünya Tasarruf Günü nedeniyle ilköğretim öğrencileri ile bir araya gelerek tasarrufun önemini anlattı.

Kuvay-ı Milliye İlköğretim Okulu'nda öğrencilere hitaben konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, minik öğrencilerin israf etmemeye, tasarruflu olmaya ve her şeyi yerli yerinde yapmaya alışmaları gerektiğini, bunun eğitimle gerçekleşeceğini ifade etti.

Öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunan Başkan Akyürek, "Güzel amaçlarla bir mesleği, hizmeti amaçlarsanız, çalışırsanız, öğretmenlerinizin, anne-babanızın sözünü dinlerseniz mutlaka amaçlarınıza ulaşırsınız. Hayatta en önemli şey iyi insan olmaktır. Bunu hiçbir zaman unutmayın. Sizlerin iyi insanlar olarak ailenize, memleketinize güzel hizmetler yapmanızı diliyorum" dedi.

BAŞKAN AKYÜREK KUMBARA HEDİYE ETTİ

Başkan Akyürek, konuşmasının ardından öğrencilere tasarruf yapmaları için kumbara ve tasarruf ile ilgili çeşitli kitaplar hediye etti.

Öğrencilerin tasarrufla ilgili şiirler okuduğu programda Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun, kumbaralarla öğrencilerin gerçekten tasarruf etmeyi ve tutumlu olmayı öğrenmesini dileyerek, ziyaret nedeniyle Başkan Akyürek'e teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Akyürek Öğrencilere Tasarruf Çağrısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement