Başkan Alemdar: "Serdivanımızı daha da güzelleştirmek adına tüm fikirlere ve önerilere her daim... - Son Dakika
Güncel

Başkan Alemdar: "Serdivanımızı daha da güzelleştirmek adına tüm fikirlere ve önerilere her daim...

Başkan Alemdar: "Serdivanımızı daha da güzelleştirmek adına tüm fikirlere ve önerilere her daim...

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Sivil Toplum Platformu (SASTOP) Başkanı Ü. Önder Döker ve Marka Şehir Öneriler Komisyonu üyelerini ağırladı.

01.10.2020 18:29  Güncelleme: 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Sivil Toplum Platformu (SASTOP) Başkanı Ü. Önder Döker ve Marka Şehir Öneriler Komisyonu üyelerini ağırladı.

SASTOP Marka Komisyonu'nun hazırladığı "Marka Şehir Cennet Sakarya" Raporu'nu, Başkan Alemdar'a sunan komisyon üyeleri Serdivan için her zaman birlikte çalışmaya hazır olduklarını belirttiler.

Sakarya Sivil Toplum Platformu'nu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alemdar, "Serdivan'a katma değer katacak tüm iş birliklerine hazır olduğumuzu bilmenizi isterim. Birlikte ihya ve inşa etmenin ne kadar kıymetli olduğunun her zaman bilincindeyiz. Serdivanımızı daha da güzelleştirmek adına tüm fikirlere ve önerilere her daim açığız" dedi. Serdivan'ı marka şehir kılan en önemli unsurların başında iki büyük üniversiteye ev sahipliği yapmasının yer aldığını vurgulayan Alemdar; Serdivanı bir üniversiteler ve öğrenci kenti olarak tanımlamanın son derece yerinde olacağını belirtti.

Şehrin en eski tarihi yapısı olan ve belediyenin girişimleri ile UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren bin 500 yıllık Justinianus Köprüsü'nü de hazırladıkları ve diğer kurumlarla birlikte hayata geçirdikleri projelerle geleceğe taşımanın gururunu yaşadıklarını belirten Yusuf Alemdar, kültürden sanata, eğitimden ticarete her alanda yapılan önemli yatırımlarla Serdivan'ın marka değerini daha da yukarılara taşıdıklarını söyledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Alemdar: 'Serdivanımızı daha da güzelleştirmek adına tüm fikirlere ve önerilere her daim... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement