Başkan Algın Malazgirt'te - Son Dakika
Yerel

Başkan Algın Malazgirt'te

Başkan Algın Malazgirt\'te

Diriliş Gençlik Derneği Genel Başkanı Berivan Algın ve beraberindeki dernek üyeleri, Muş’un Malazgirt ilçesini ziyaret etti.

07.04.2017 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diriliş Gençlik Derneği Genel Başkanı Berivan Algın ve beraberindeki dernek üyeleri, Muş'un Malazgirt ilçesini ziyaret etti.

Başkan Algın, ilk olarak AK Parti Malazgirt İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, burada AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Muzaffer Çakar ve İlçe Başkanı Kenan Deniz'le bir araya geldi. Daha sonra AK Parti heyetiyle birlikte Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı'yı makamında ziyaret eden Başkan Algın, pazar günü Avrupa Birliği Eski Bakanı Egemen Bağış'ın da katılacağı 'Diriliş' toplantısına davet etti.

Başkan Algın, Malazgirt Zafer Anıtını da ziyaret ederek, "Atalarımızın toprağında olduğum için son derece mutluyum. Malazgirt olmasaydı Söğüt olamazdı, İstanbul fethedilmezdi. 1071 Malazgirt'te atalarımızın yazdığı destanı, gençlerimiz de 16 Nisan'da referandumda sandıkta tekrar haclı ordusuna karşı, Avrupa'nın çağ dışı zihniyetine karşı destan yazıp, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü sağlayacaklar. 15 Temmuz'da tanklarla toplarla yıkamadıkları bu milleti yıldıramazlar. Biz biriz ve hep beraberiz. Fatih'in, Alparslan'ın ve Selahattin Eyyübü'nin torunları olarak bu seçimde tüm Avrupalı haçlı zihniyetini hüsrana uğratacağız. Buradaki kardeşlerimizle birlikte, Doğu Anadolu'daki kardeşlerimizle birlikte, onların o hallerini boşuna ve bozguna uğratacağız. Bizi yıldıramazlar, biz de iman gücü var. Boşuna heveslenmesinler. Ülkemizin üzerinde oynanan tüm oyunlar, inşallah 16 Nisan günü sandığa gömülecektir" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Algın Malazgirt'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement