Başkan Ali Korkut'tan Öğrencilere Tatil Sürprizi - Son Dakika
Yaşam

Başkan Ali Korkut'tan Öğrencilere Tatil Sürprizi

Başkan Ali Korkut\'tan Öğrencilere Tatil Sürprizi

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, 50.Yıl Ortaokulu’nun başarılı öğrencilerini bisikletle ödüllendirdi.

06.08.2018 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, 50.Yıl Ortaokulu'nun başarılı öğrencilerini bisikletle ödüllendirdi. Bisiklet hediyesi için teşekkür eden 6 öğrenci, Başkan Korkut'a Abdulhamit Han'ın yağlıboya tablosunu hediye etti.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, 2017-2018 eğitim-öğretim sezonunda ziyaret ettiği 50.Yıl Ortaokulu'nda öğrencilerle sohbet etmiş, son sınıf birincilerine bisiklet hediye edeceği sözünü vermişti. Başkan Korkut, öğrencilere verdiği sözü tuttu. Okul Müdürü Selami Topaloğlu'ndan sınıf birincileriyle ilgili bilgi alan Başkan Ali Korkut, 6 adet bisikletle 50.Yıl Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Okul Müdürü Selami Topaloğlu'nun çağırdığı öğrenciler Başkan Ali Korkut'un bisiklet sürprizi karşısında büyük sevinç yaşadı. Okulun sınıf birincileri Duygu Nur Sari, Esra Çakmak, Rabia Hayat Savaş, Burak Sayım, Nida Korkmaz ve Melisa Delioğlu'nu tebrik eden Başkan Korkut, öğrencilere bisikletlerini hediye etti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Korkut eğitimin önemini anlattı. Korkut, belediye olarak eğitime olan desteklerinin süreceğini bildirdi.

Yaz tatilinde kendilerine bisiklet sürprizi yapan Başkan Ali Korkut'a teşekkür eden 6 öğrenci onlar da elleriyle yaptıkları Sultan Abdulhamit Han'ın yağlı boya tablosunu hediye etti. Öğrenciler Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a lise geçiş sınavı ve kazandıkları okullarla ilgili de bilgi verdiler. Hakim, savcı, doktor, mühendis olmak isteyen öğrencileri tebrik eden Başkan Korkut, başarı diledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Ali Korkut'tan Öğrencilere Tatil Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'da deprem sonrası restore edilen Hünkar Mescidi ibadete açıldı
    14:57 Hatay'da deprem sonrası restore edilen Hünkar Mescidi ibadete açıldı

    Hatay'da 6 Şubat 2023'teki depremlerde hasar alan ve gerçekleştirilen restorasyon sonrası ibadete açılan Hünkar Mescidi'nde cuma namazı kılındı. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen mescit, bugün kılınan cuma namazıyla ibadete açıldı. Vali Mustafa Masatlı de yeniden ibadete açılan mescitte, vatandaşlarla cuma namazını kıldı. Depremlerde zarar gören diğer tarihi yapılarla ilgili de restorasyonun devam ettiğini vurgulayan Masatlı, Ramazan Bayramı'nda da Sarımiye Camisi'ni ibadete açmayı planladıklarını söyledi.

  • Güngören'de kombi patladı, yangın çıktı
    14:56 Güngören'de kombi patladı, yangın çıktı

    Güngören'de bir binanın balkonunda bulunan kombinin patlaması sonucu yangın çıktı. Üst katta mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, yangın kısa sürede söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

  • İzmit'te kafeteryada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi
    14:37 İzmit'te kafeteryada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir kafeteryada çıkan yangında dumandan etkilenen 2 kişi ayakta tedavi edildi. Sekapark'ta bulunan kafeteryanın mutfak kısmında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına sağlık, itfaiye ve polis ekipleri müdahale etti. Dumandan etkilenen 2 kişi sağlık personeli tarafından ayakta tedavi edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, kafeteryada hasar meydana geldi.

  • Tepebaşı Belediyesi'nin Uluönder Mahallesi'nde düzenlediği iftar sofralarında 6 bin 500 vatandaş bir araya geldi
    14:32 Tepebaşı Belediyesi'nin Uluönder Mahallesi'nde düzenlediği iftar sofralarında 6 bin 500 vatandaş bir araya geldi

    Tepebaşı Belediyesi'nin Uluönder Mahallesi'nde kurduğu iftar sofralarında 6 bin 500 vatandaş bir araya geldi. Eskişehirlilerin Ramazan ayını kutlayan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 'Aynı sofrayı paylaştıkça iftar bereketi artıyor. Şehrimizin birlik ve beraberliği de artarak devam edecek' dedi.

  • Seferihisar Belediyesi Doğanbey-Payamlı Gündüz Bakım Evi ve Oyun Sokağı'nı Hizmete Açtı
    14:32 Seferihisar Belediyesi Doğanbey-Payamlı Gündüz Bakım Evi ve Oyun Sokağı'nı Hizmete Açtı

    Seferihisar Belediyesi, Doğanbey-Payamlı Gündüz Bakım Evi ve Oyun Sokağı'nı hizmete açarak çalışan annelere ve çocuklara destek olmayı amaçlıyor.

  • Artvin'de trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci Tolga Gül'ün cenazesi defnedildi
    14:03 Artvin'de trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci Tolga Gül'ün cenazesi defnedildi

    Artvin'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci Tolga Gül'ün cenazesi, Artvin Gazeteciler Cemiyeti önünde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Meslektaşları ve yakınları, Gül'ü son yolculuğuna uğurlarken, Artvin basını büyük bir kayıp yaşadığını belirtti. Kazada yaralanan TRT Haber muhabiri Fatih Tüysüz'ün tedavisi ise devam ediyor.

  • Mutfakta çıkan yangın kafeyi kül etti
    14:01 Mutfakta çıkan yangın kafeyi kül etti

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir kafenin mutfak kısmında çıkan yangın, iş yerini kullanılamaz hale getirdi. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, 2 kişi dumandan etkilendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen kişilere polis inceleme başlattı.

  • İzmit'teki Kafede Çıkan Yangın Sonucu İş Yeri Kullanılamaz Hale Geldi
    13:39 İzmit'teki Kafede Çıkan Yangın Sonucu İş Yeri Kullanılamaz Hale Geldi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir kafenin mutfak kısmında çıkan yangın, iş yerine de sıçradı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, kafe kullanılamaz hale geldi. Yangın sonucunda 2 kişi dumandan etkilendi.

  • Yaşlı adamın öldüğü feci kaza saniye saniye kamerada
    13:38 Yaşlı adamın öldüğü feci kaza saniye saniye kamerada

    Yaşlı adamın öldüğü feci kaza saniye saniye kamerada İşçi servisinin altına kalan yaşlı adam hayatını kaybetti Gaziantep'te yaşlı adamın, geri manevra yapan işçi servisinin altında kalarak metrelerce sürükledikten öldüğü feci kaza anlarına ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

  • Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçilerden biri daha toprağa verildi
    13:35 Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçilerden biri daha toprağa verildi

    Trabzon'un Hayrat ilçesinde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçilerden Dinçer Uzunosmanoğlu'nun cenazesi Bahçecik Belde Camisi'nde düzenlenen törenle toprağa verildi. Olayda hayatını kaybeden diğer işçilerin cenazeleri ise dün defnedilmişti.

  • Nurdağı'nda depremzede köy evleri hak sahiplerine teslim ediliyor
    13:33 Nurdağı'nda depremzede köy evleri hak sahiplerine teslim ediliyor

    Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerin etkilediği Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde tamamlanan köy evlerinin depremzede hak sahiplerine teslimi sürüyor. Kırsal Naimler ve Mestihüyük mahallerinde inşaatı tamamlanan 11 köy evi oturuma hazır hale getirildi. Kaymakam İsmail Alsancak, Nurdağı Belediye Başkan Vekili Yakup Bahar, Gaziantep Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hakan Şimşek ve AFAD İl Müdürü Mahmut Coşkun, bir araya geldiği hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti.


Advertisement