Başkan Alıcık Yeni Asır Tv'ye Konuk Oldu - Son Dakika
Yerel

Başkan Alıcık Yeni Asır Tv'ye Konuk Oldu

Başkan Alıcık Yeni Asır Tv\'ye Konuk Oldu

Yeni Asır TV'de Sinan Genç'in canlı sunduğu 'Futbol Aynası'na konuk olan Nazilli Belediye ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesporu ve hedeflerini anlattı.

15.02.2012 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Asır TV'de Sinan Genç'in canlı sunduğu 'Futbol Aynası'na konuk olan Nazilli Belediye ve Nazilli Belediye spor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesporu ve hedeflerini anlattı.

Pazartesi günü Yeni Asır Gazetesi'ni ziyaret eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, gazete Yazı İşleri Müdürü Nevzat Dönmez, Bölge Haberler Müdürü Ali Kayadibi, Spor Müdürü Haluk Güney ve yayın grubu ekibini ziyaret ederek başarılar diledi. Nazilli ve Nazilli Belediyespor'a desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Alıcık, daha sonra Sinan Genç'in canlı yayın konuğu olarak Nazilli Belediyespor Genel Kaptanı Orhan İbiş ile birlikte takımı ve hedeflerini samimi bir ortamda Sinan Genç'le paylaştı. bir saat süren canlı yayında Nazilli'nin sporcu fabrikası olduğunu ve Nazilli Belediyespor'un da 2. Lige doğru adım adım ilerlediğini belirterek "Takımın 3. Lig 2. grupta en yakın rakibine 11 puan fark atarak lider olmasında en önemli etken inançtır, güvendir. Futbolcularımız yönetime, yönetimde futbolculara daima güven duyar. Camia olarak bir bütün olan Nazilli Türkiye liglerinde oynayan ve oynamış çok başarılı sporcular da yetiştirmiştir. Şimdi de aynı takımda oynamış bir sporcu olarak Nazilli Belediyepor'un şampiyon olması hayatta en çok istediğim şeydir. Şehrin tanıtımında büyük fonksiyonu olan takımımızı deplasman maçlarında da tanıtma imkanı buluyoruz. Futbol, bir şehrin tanıtımında çok önemlidir. Biz takımımızı ve şehrimizi sevdiğimiz için başarılı oluyoruz. Türkiye Liglerindeki 122 takımdan daha iyi durumda olmamızın ve evimizde oynadığımız 11 maçı da kazanmamızın sırrı budur" dedi.

"ALTYAPIYA ÖNEM VERİLİYOR"

Canlı Yayında Sinan Genç'in sorularını cevaplayan Başkan Alıcık, Uzun Yaşamın Merkezi ve Nazilli Belediyespor'un Türkiye'de tanındığını ifade ederek "Nazilli spor ve sporcunun hammaddesini oluşturuyor. Bugün baktığınızda Rıdvan Dilmen, Serkan Balcı, Aydın Toscalı, Kadir Arı, Berkin Kamil Arslan, Emre Özkaya gibi çok sayıda sporcumuz önemli kulüplerde oynadı ve oynamaya da devam ediyor. Sadece büyük kulüplerde değil altyapıdan amatör kulüplere kadar Nazilli'de çok sayıda sporcu yetiştirerek profesyonel yapıyoruz."

"KADROYU KORUDUK"

Bu yıl yaşanan başarıda geçen yıl korunan kadronun da büyük etkisi olduğunu ifade eden Başkan Alıcık "Geçen yıl kaybettiğimiz Play Off'un ardından hemen çalışmalara başlayarak mevcut sözleşmelerimiz, en önemlisi Mustafa Ceviz ve ekibinin sözleşmelerini uzattık. Kemik kadromuzu da koruyarak sadece nokta transferlerle kadromuzu güçlendirdik. Bu gün kendi sahamızda 11 maç galip geldik. Şu ana kadar hiçbir sporcumuzun, teknik ekibimizin alacağı yoktur. Pirimler ve ödemeler zamanında yapıldığı için güven ortamı oluştu. Futbolcu kardeşlerimiz boş mukavelelere 2 yıl daha imza atarak bu güveni ispatlamaktadır. Tavsiye usulü değil izleyerek aldığımız futbolcularımız başarıda önemli etken oldu. En doğrusu da budur zaten. Kulübümüzün sistemli çalışması ve sistemi bozmaması, transferde istikrar ve ödemelerdeki sorunsuzluk, saha sorunu olmaması, futbolcularımızın para kazanması, 22 yaş ortalaması ile genç bir takım, futbolcularımızın huzuru ve rahatı başarıdaki başka bir etken. Ayrıca elimden geldiğince deplasman maçları dahil olmak üzere sporcularımızın kardeşleri, ağabeyleri gibi her an yanındayız. Sporun içinden gelen bir belediye Başkanı olarak spora gereken önemi ve desteği veriyoruz. Sporu sevmek ve sevdirmek çok önemli. Taraftarımızın her maçta stadımızı doldurması ve destek vermesi önemli bir örnektir. En önemlisi de 2. lig hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak için elimizden gelen çalışmayı yaparak başaracağız. Sonuç olarak Aydın'ı temsil eden bir kulüp olduğumuz için başarılı olmak zorundayız. Daha nice Rıdvanlar, Serkan Balcılar yetiştirmeye devam edeceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Alıcık Yeni Asır Tv'ye Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement