Başkan Altay: "Aşkla çalışmaya devam edeceğiz" - Son Dakika
Güncel

Başkan Altay: "Aşkla çalışmaya devam edeceğiz"

Başkan Altay: "Aşkla çalışmaya devam edeceğiz"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bozkır Belediyesi, AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatı ve Bozkır'daki GENÇ KOMEK Yaz Okulunu ziyaret etti.

07.08.2019 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bozkır Belediyesi, AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatı ve Bozkır'daki GENÇ KOMEK Yaz Okulunu ziyaret etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bozkır'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Tüzün ile birlikte ilk olarak Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı'yı ziyaret eden Başkan Altay, "Yeni bir dönemdeyiz. Belediye başkanlarımızla koordineli bir şekilde Yeni Büyükşehir Yasasının ruhuna uygun olarak ilçelerimizin kalkınmışlığını artırmak, insanımızın yaşadığı yerde gelirini yükseltmek ve huzurlu bir şekilde yaşayacak sosyal alanlar oluşturmak için gayret ediyoruz" dedi.

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı ise, Bozkır'da yapılan ve bundan sonra yapılacak hizmetler için Başkan Altay'a teşekkür etti.

"Gece gündüz demeden çalışıyoruz"

Daha sonra AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatını ziyaret eden Başkan Altay, İlçe Başkanı Kadir Güven ve partililerle bir araya geldi. Tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Altay, "Bozkır örnek bir çalışma, örnek bir dayanışma gösterdi. Konya, seçimlerde Büyükşehirler arasında birinci oldu. Bunda Bozkır Teşkilatımızın, Belediye Başkanımızın da çok büyük emeği var. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi bizlerde aldığımız görevi layıkıyla yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Belediye Başkanımızla birlikte koordineli bir şekilde Bozkır'ımızın yapılması gereken işlerini planlıyoruz. Biz işimizi yapmaya, aşkla çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluşmaya davet etti"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ağustos ayı içinde Konya'ya bir teşekkür ziyaretinde bulunacağını hatırlatan Başkan Altay, bütün Bozkırlıları bu büyük buluşmaya davet etti. AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven de "31 Mart seçim sürecinde teşkilatlar olarak elimizden gelen gayreti gösterdik. Rabbim inşallah hayırlı hizmetler yapmayı nasip eder" şeklinde konuştu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçede bulunan Büyükşehir Belediyesi GENÇ KOMEK Yaz Okulu'nu da ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. Burada derslere katılan öğrencilerle sohbet ederek başarılar dileyen Başkan Altay, esnafları da ziyaret ederek ilçedeki çeşitli yatırımları inceledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Altay: 'Aşkla çalışmaya devam edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu MÜSİAD Antalya ile bir araya geldi
    14:05 Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu MÜSİAD Antalya ile bir araya geldi

    Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu Kuat Kanafeyev, MÜSİAD Antalya Başkan'ı Ali Akçay ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek Kazakistan'ın potansiyel yatırım alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başkonsolos Kanafeyev, Kazakistan'ın stratejik konumu, büyük pazarlara erişim kolaylığı, yatırım teşvikleri, doğal rezervleri ve Astana Uluslararası Finans Merkezi hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Görüşme sonunda Başkonsolos Kanafeyev, MÜSİAD Antalya yönetimini Kazakistan'a davet etti.

  • Avusturya Hava Yolları Kabin Görevlileri Maaş Artışı Talebiyle Grevde
    14:00 Avusturya Hava Yolları Kabin Görevlileri Maaş Artışı Talebiyle Grevde

    Avusturya Hava Yolları'nda çalışan kabin görevlileri, maaşlarının artırılması talebiyle greve gitti. Grev nedeniyle 400'ün üzerinde uçuş iptal edilirken, yaklaşık 52 bin yolcu etkilendi. VIDA Sendikası, çalışanların aylık gelirlerinin yüzde 27 artırılmasını talep ederken, şirket yüzde 18 artış önerisinde bulunuyor.

  • Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi
    14:00 Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi

    Adıyaman'da, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi. Adıyaman Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitimde, sandık başkanlarına seçim sürecinde yapılması ve yapılmaması gereken konular hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, vatandaşların daha rahat oy kullanabilmesi için alınan tedbirler ve konteyner kentlerdeki sandık kurulumu gibi konular da ele alındı.


Advertisement