Başkan Altay: "Zaman, Birlik Olma Zamanı" - Son Dakika
Politika

Başkan Altay: "Zaman, Birlik Olma Zamanı"

Başkan Altay: "Zaman, Birlik Olma Zamanı"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, Bozkır ilçesinde çeşitli programlarla katılarak vatandaşlarla buluştu.

22.02.2019 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, Bozkır ilçesinde çeşitli programlarla katılarak vatandaşlarla buluştu.

Bozkır ziyaretine ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışıyla başlayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ile farklı görevlerle 5 yıl birlikte olduklarını ifade ederek, birçok projeyi birlikte hayata geçirdiklerini belirtti. Şimdi yeni bir dönemin başladığını kaydeden Başkan Altay, "Teşkilatlarımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın onayı ile birlikte Sadettin Saygı Bey bu dönem adayımız oldu. İnşallah İbrahim Başkan'dan aldığı çıtayı birlikte daha yukarıya götürmek için gayret göstereceğiz" dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi olarak Bozkır'a toplam 110 milyon lira yatırım yapıldığına dikkat çeken Başkan Altay, "Grup suları, kanalizasyon yatırımları yollar, prestij caddeler, KOMEK binaları, şehir konağı, Çarşamba Çayı'nın düzenlenmesi, yeni mezbahane açılışı gibi birçok proje hayata geçti. Bunlar yeterli mi? Değil. Bozkırımız her şeyin en güzeline layık. Bu dönemde hep birlikte Bozkırımızın ihyası ve inşası için gayret edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti İl Başkan Vekili Lokman Özturhan, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır Belediye Başkan Adayı Sadettin Saygı, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ustaoğlu ve MHP İlçe Başkanı Ata Küçükduran'ın konuşmalarının ardından esnaf ziyareti gerçekleştirildi. AK Parti Bozkır İlçe Başkanlığı'nın revize edilen binasının açılışını gerçekleştiren Başkan Altay ve Özturhan, akabinde MHP Bozkır İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret etti.

"Şimdi birlik zamanı"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bozkır programı kapsamında AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği vefa programına da katıldı. Burada birlik ve beraberliğe dikkat çeken Altay, "Hepimizin burada bulunmamızın bir amacı var. Daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye. Eğer Türkiye büyük ve güçlü ise hepimiz büyük ve güçlüyüz. Şimdi Suriye'de kimin belediye başkanı olduğunu, kimin meclis üyesi olduğunu, kimin hangi mahallede muhtar olduğunun bir önemi var mı? Yok. Allah devlete zeval vermesin. Bunun için birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sahip çıkma zamanıdır. Şimdi küskünlük zamanı değil. Şimdi bir olmak, iri olmak, diri olmak, kardeş olmak zamanıdır. Geçmişteki her türlü olumsuzluğu bir kenara bırakacağız ve bugün çok önemli bir seçime giderken hep birlikte çalışarak, gayret ederek, gitmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız" dedi.

Başkan Altay Bozkırlı esnafla buluştu -

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bozkır programı kapsamında AK Parti Bozkır İlçe Gençlik Kolları'nın sosyal sorumluluk projesi olan elbise kumbarasının açılışını yaparak, Bozkır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Niyazi Yavuzer ve Bozkır esnafıyla istişare toplantısı düzenledi. Başkan Altay, toplantıda ilçe esnafını dinleyerek yeni dönemde daha sık bir araya geleceklerini ifade etti. Oda Başkanı Yavuzer de düzenlenen toplantı nedeniyle teşekkür ederek esnaflar olarak taleplerini dile getirdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Altay: 'Zaman, Birlik Olma Zamanı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kocaeli'ye 24 milyar lira prim teşviki verdik
    18:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kocaeli'ye 24 milyar lira prim teşviki verdik

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Kocaelili işverenlere 24 milyar lira tutarında prim teşviki verdiklerini ve ildeki aktif sigortalı sayısının 276 binden 786 bine çıktığını belirtti. Ayrıca, ulaştırma alanında yapılan yatırımları da anlatan Erdoğan, Kocaeli'nin yüksek hızlı tren merkezi haline getirildiğini ve birçok alanda hizmetlerin devam ettiğini söyledi.

  • Anavatan Partisi, Mersin'de Cumhur İttifakı'nın adayına destek vereceğini açıkladı
    18:09 Anavatan Partisi, Mersin'de Cumhur İttifakı'nın adayına destek vereceğini açıkladı

    Anavatan Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, Mersin'de Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan'a destek vereceğini duyurdu. Partinin Genel Başkan Yardımcısı Semih Narlı, Mersin ziyaretinde yapılan toplantıda Soydan'a destek kararını açıkladı ve bu birlikteliğin tüm Türkiye'ye sinerji yaratacağını belirtti. Anavatan Partisi, Soydan'ın başkanlığında Mersin'in tekrar Akdeniz'in incisi haline geleceğine inandıklarını ifade etti.

  • Sinop'ta Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi seçim güvenliği toplantısı yapıldı
    18:05 Sinop'ta Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi seçim güvenliği toplantısı yapıldı

    Sinop'ta pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Vali Mustafa Özarslan başkanlığında seçim güvenliği toplantısı düzenlendi. Toplantıda, seçimlerin huzur ve güven içinde gerçekleşebilmesi için alınan güvenlik tedbirleri görüşüldü.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'deki mitinginde boyuyla şaşkına döndü
    18:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'deki mitinginde boyuyla şaşkına döndü

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Kocaeli'de düzenlediği mitingde, iki metrelik boyuyla Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman'ı yanında görünce şaşkınlığını gizleyemedi ve Kocaman'a takıldı.

  • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Iğdır'da Eğitim Yöneticileriyle Bir Araya Geldi
    18:00 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Iğdır'da Eğitim Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Iğdır'a ziyaret gerçekleştirerek il eğitim yöneticileriyle bir araya geldi. Bakan Tekin, okulların temizlenmesi için seçimden sonraki günü tatil ilan ettiklerini ve şimdi de 1 Nisan pazartesi gününü öğrenciler ve öğretmenler için idari tatil ilan ettiklerini açıkladı. Ayrıca, e-Okul üzerinden okul veli randevu sistemini hayata geçirdiklerini ve çocukların sosyal sorumluluklarını değerlendirecek bir puanlama sistemi oluşturduklarını belirtti. Bakan Tekin ayrıca, Milli Eğitim Şura'larının yapılmayacağına dair yanlış bir anlaşılma olduğunu ve 1 Nisan pazartesi gününün tatil olacağını duyurdu.

  • DP Genel Başkan Yardımcısı Enginyurt: Emeklinin maaşı eriyor da sizin niye erimiyor?
    18:00 DP Genel Başkan Yardımcısı Enginyurt: Emeklinin maaşı eriyor da sizin niye erimiyor?

    Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, emekli maaşlarının düşüklüğüne dikkat çekerek, Recep Tayyip Erdoğan ve vekillerin maaşlarının enflasyon karşısında neden erimediğini sorguladı. Enginyurt, 31 Mart seçimlerinin Türkiye'nin kaderini değiştirme seçimi olduğunu vurguladı.

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Amasya'da iş insanlarıyla bir araya geldi
    17:58 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Amasya'da iş insanlarıyla bir araya geldi

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Amasya'da iş insanlarıyla bir araya geldi, AK Parti'nin Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı: Cumhur İttifakı'na zarar vermek isteyen partiler var
    17:54 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı: Cumhur İttifakı'na zarar vermek isteyen partiler var

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, "Cumhur İttifakı'nın yanındaymış gibi gözüküp, ittifaka zarar vermek niyetiyle çeşitli şehirlerde aday gösteren partiler var. Bu partiler de Cumhur İttifakı'na, AK Parti belediyeciliğine zarar vermenin dışında hiçbir şey vadetmiyorlar.

  • Ahmet Davutoğlu Samsun'da seçim çalışmalarını sürdürdü
    17:53 Ahmet Davutoğlu Samsun'da seçim çalışmalarını sürdürdü

    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Samsun'da seçim çalışmalarını sürdürdü. Davutoğlu, çeşitli temaslarda bulunduğu kentte, seçim otobüsünden vatandaşları selamladı. 1 Nisan'dan itibaren Türkiye'nin siyasi haritasının yeniden şekilleneceğini savunan Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, milli iradeyi milli beka sorunu olarak görmek demokrasiyi anlamamaktır dedi.


Advertisement