Başkan Altındal, "Şeffaf Belediyecilikle Ovakışla'ya Hizmet Edeceğiz" - Son Dakika
Güncel

Başkan Altındal, "Şeffaf Belediyecilikle Ovakışla'ya Hizmet Edeceğiz"

Başkan Altındal, "Şeffaf Belediyecilikle Ovakışla\'ya Hizmet Edeceğiz"

AK Parti'den Bitlis'in Ahlat ilçesine bağlı Ovakışla Belde Belediye Başkanı seçilen Abdurrahim Altındal, şeffaf bir belediyecilikle Ovakışla'ya hizmet edeceklerini söyledi.

10.04.2019 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Bitlis'in Ahlat ilçesine bağlı Ovakışla Belde Belediye Başkanı seçilen Abdurrahim Altındal, şeffaf bir belediyecilikle Ovakışla'ya hizmet edeceklerini söyledi.

Ovakışla'da AK Parti'nin adayı olarak girdiği 31 Mart yerel seçimi kazanan Abdurrahim Altındal, mazbatasını alarak görevine başladı. Seçim sürecinin geride kaldığını ve Ovakışla'ya hizmet etmek için belediye meclis üyeleri ile ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyleyen Altındal, "31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti adayı olarak ben, HDP'den ve 2 bağımsız aday olan arkadaşlarımız vardı. Kardeş gibi yarıştık ve neticede başkanlık görevi bize nasip oldu. Seçimler geride kaldı, biz belde halkının tamamıyla kardeşiz. Hepimizde aynıyız. Belediye meclisimizde HDP, Saadet Partisi ve AK Parti'den üyelerimiz var. Biz bu belde halkının selameti için, beldemizde güzel iş ve işleyişler yapmak için elimizden geleni hep beraber yapacağız. Bizim için siyaset geride kalmıştır, herkes üzerine ne düşüyorsa onu yapacağından eminim. Beldemiz için plan ve projelerimiz var. Meclis üyelerimizin fikir ve düşünceleri de var. Onlardan alacağımız telkinler de var. Onları da göz önüne alarak hükümetimizin desteğiyle projelerimizi hayata geçireceğiz. Daha öncede belediye başkanlığı yaptığım için bu konulara vakıfım. Şeffaf bir belediye hizmeti sunacağız. Her şey açık olacak. Gelen, giden, muhasebemiz; belediye meclisimize, muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza açık olacak. İsteyen vatandaşımız gelecek ve belediye bütçesini ve faaliyetlerini sorabilecektir. Her şeyimizi, çalışmalarımızı, projelerimizi vatandaşla ve belediye meclisimizle görüşerek gerçekleştireceğiz. Milletvekillerimizin beldemiz için sözleri var. Beldemizin imar ve kanalizasyon çalışmaları, çevre düzenlemesi, sağlık ocaklarımızın 24 saat faal çalışması, beldemize bir lise yapımı gibi sözlerini aldık. İnşallah başarılı oluruz, faydalı oluruz" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Altındal, 'Şeffaf Belediyecilikle Ovakışla'ya Hizmet Edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı
    20:26 Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı

    Banu Parlak, borçlu olduğu bir dosyayla ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı. Adliyeyi birbirine kattan Parlak, savcı tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Banu Parlak'ın köpeği, komşusunun köpeğini parçalayarak öldürmüştü.

  • Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, koruyucu ailelerle iftarda buluştu
    20:25 Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, koruyucu ailelerle iftarda buluştu

    Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen iftarda koruyucu ailelerle bir araya geldi. Programda konuşan Vali Köşger, Adana'nın koruyucu aile sıralamasında 4. olduğunu belirterek, çocuklara sahip çıkmanın önemini vurguladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri de programa katıldı.

  • Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu
    20:23 Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu

    Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Hatay'da düzenlenen iftar programında depremzedelerle bir araya geldi. Yılmaz, çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıttı. Konuşmasında, depremzedelere desteklerinin devam edeceğini belirten Yılmaz, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurguladı.

  • Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor
    20:23 Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor

    Trabzon'un Maçka, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerinde aile sağlığı merkezleri ile 112 acil sağlık hizmet binalarının inşası devam ediyor. Maçka ilçesindeki inşaatın 15 Nisan'da tamamlanması planlanırken, Akçaabat ilçesindeki iki aile sağlığı merkezi ve acil sağlık hizmetleri binasının tamamlanmasıyla kısa sürede hizmete başlayacağı belirtildi. Çarşıbaşı ilçesinde ise Yavuz Aile Sağlığı Merkezi binasının tamamlanma tarihi 26 Nisan olarak açıklandı.


Advertisement