Başkan Argan güven tazeledi - Son Dakika
Politika

Başkan Argan güven tazeledi

Başkan Argan güven tazeledi

AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi'nde tek liste olarak girilen seçimde mevcut Başkan Kenan Selim Argan, yeniden başkan seçildi.

10.10.2020 18:03  Güncelleme: 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi'nde tek liste olarak girilen seçimde mevcut Başkan Kenan Selim Argan, yeniden başkan seçildi.

Korona virüs nedeni ile tedbirlerin üst seviyede olduğu kongre salonuna davetliler tek tek alındı. Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleşen kongrede ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, "Bu kutlu davamızda yürümeye devam ediyoruz, davamız halk davasıdır, memleket sevdasıdır. Bu yolda yürürken bizleri yalnız bırakmayan ve isteklerimizi yerine getiren sayın milletvekillerimize, il başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ünye Belediye Başkanımıza Ünye-Akkuş- Niksar yolu için, Kültür Sitesi için ve OSB için verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Birlikte daha birçok işler başaracağız, bu kutlu davaya sahip çıktığımız sürece hizmetler devam edecektir" dedi.

Sırasıyla AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ergün Taşcı, AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yaptıkları konuşmalar ile partililere 18 yıllık süreçte çok işler yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini beyan ettiler.

Kongre sonucunda mevcut Başkan Kenan Selim Argan, tekrar seçilerek güven tazeledi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Argan güven tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Trabzon'da 'Alo 199' Çağrı Merkezi Kapatılma Kararına Tepki
    16:11 Trabzon'da 'Alo 199' Çağrı Merkezi Kapatılma Kararına Tepki

    Trabzon'da Nüfus ve Vatandaşlık Hizmetleri bünyesinde faaliyet gösteren 'Alo 199' çağrı merkezinin kapatılma kararı, çalışanlar tarafından protesto edildi. Çalışanlar, kararın Trabzon'un ekonomisine zarar vereceğini ve 350 kişinin işsiz kalacağını belirterek tepki gösterdi.

  • Pakistan Cumhurbaşkanı Zardari, Çin ile İşbirliği Kararlılığını Sürdürüyor
    16:10 Pakistan Cumhurbaşkanı Zardari, Çin ile İşbirliği Kararlılığını Sürdürüyor

    Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zardari, ülkesinin barış, bağlanabilirlik, refah ve istikrarın korunması gibi müşterek hedefleri ilerletmek üzere Çin ile işbirliği yapma kararlılığını sürdürdüğünü belirtti. Zardari, zor zamanlarda çeşitli alanlarda Pakistan'a verdikleri sarsılmaz destekten ötürü Çin halkına ve liderliğine şükranlarını iletti. Ayrıca Çin-Pakistan Ekonomik Koridoru (CPEC) projesini tamamlama kararlılığını bir kez daha dile getiren Zardari, düşman unsurların bu projeyi tehlikeye atmasına veya iki ulus arasındaki güçlü bağı zedelemesine izin vermeyeceklerini vurguladı.

  • İnebolu Belediyesi, borçları gösteren afişi binaya astı
    16:10 İnebolu Belediyesi, borçları gösteren afişi binaya astı

    İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, belediyenin önceki döneminden kalan borçların listesini gösteren afişi belediye binası duvarına astırdı. Afişte 45 milyon 927 bin 762 TL borç olduğu belirtildi.

  • Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi Yeni Döneme Başladı
    16:10 Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi Yeni Döneme Başladı

    Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi, mahalli idareler seçimleri sonrası yeni dönemdeki ilk toplantısını gerçekleştirdi. Meclis başkanlık divanı, encümen üyeliği ve diğer ihtisas komisyonlarının seçimleri yapıldı. Başkan Mehmet Sekmen, Erzurum'un gelişiminden ve başarılarından bahsederek, yeni dönemde daha verimli projelerin hayata geçeceğini belirtti.

  • Niğde Valiliği Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2024 Yılı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
    16:08 Niğde Valiliği Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2024 Yılı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

    Niğde Valiliği Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2024 Yılı Olağan Toplantısı, Vali Yardımcısı Resul Özdemir başkanlığında yapıldı. Toplantıda, encümen üyeleri seçildi ve birliğin faaliyetleri değerlendirildi.

  • MÜSİAD, Türkiye'nin Gücü Ödülleri'ni 9 Mayıs'ta verecek
    16:06 MÜSİAD, Türkiye'nin Gücü Ödülleri'ni 9 Mayıs'ta verecek

    Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), bu yıl "Türkiye Ekonomi Basını Ödülleri" ve "Bilim ve Teknoloji Ödülleri"ni tek çatı altında birleştirerek "Türkiye'nin Gücü Ödülleri" adıyla 9 Mayıs'ta Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek törenle verecek.

  • Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti
    16:05 Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti

    Vali Gökmen Çiçek, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti. Çiçek, Büyükkılıç'a şehre hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve yeni dönem için başarı diledi. Büyükkılıç da Çiçek'e şehre katkı sağlayan yaklaşımları ve pozitif bakışı dolayısıyla teşekkür etti ve yeni dönemde şehrin imarı ve gelişimi için çalışacaklarını vurguladı.

  • Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı ziyaret etti
    15:59 Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı ziyaret etti

    Malatya'da Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Aksoy, ziyarette İlçe Belediye Başkanlığına seçilen Özbay'a görevinde başarılar diledi. Özbay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçesin kentsel, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak her projeyi desteklemeye çalışacaklarını kaydetti. Özbay, hayırlı olsun temennisinde bulunan Aksoy'a teşekkür etti.

  • Elazığ'da Huzurlu Sokaklar İçin Asayiş ve Narkotik Uygulaması
    15:59 Elazığ'da Huzurlu Sokaklar İçin Asayiş ve Narkotik Uygulaması

    Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen asayiş ve narkotik uygulamasında 3 bin 692 kişi ve 1377 araç sorgulandı, 33 şüpheli yakalandı.


Advertisement