Başkan Atabay, Belediye Faaliyetlerini Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Atabay, Belediye Faaliyetlerini Değerlendirdi

Başkan Atabay, Belediye Faaliyetlerini Değerlendirdi

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Didim'de devam eden alt ve üst yapı çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

12.07.2014 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Didim'de devam eden alt ve üst yapı çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, haftalık basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Atabay İlçede bulunan spor kulüplerinin durumuyla ilgili olarak amatör spor kulüplerine destek çıkılması gerektiğini belirtti. Atabay, ilçedeki Yenihisar Spor Kulübü ve Akbük Spor Kulübü olarak 2 amatör takımın bulunduğunu söyledi. Spor kulüplerini birleştirerek kurumsal hale getirilmesi gerektiğini belirten Atabay, bu sorunun tüm il ve ilçelerde var olduğunu, Didim'de belediye olarak amatör kulüpleri desteklemek istediklerini, ancak yeterli olmadığını kaydetti.

"2 PAZAR YERİ HAZIRLIĞI"

İlçede Efeler ve Çamlık Mahalleri'ne yapılması planlanan pazaryeri hakkında da bilgiler veren Atabay, uygun yer aradıklarını, en uygun 2 yerin bulunduğunda bu mahallelere pazaryeri yapımının gerçekleşeceğini belirtti. Başkan Atabay, seyyar sorunuyla geçen seneye göre yüzde 90 oranla mücadele ettiklerini, normale göre ise yüzde 60 seviyelerinde olduklarını kaydetti.

"ALT YAPI ÇALIŞMALARI"

İlçe genelindeki yol çalışmaları hakkında da bilgiler aktaran Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, "İlçe genelindeki sokaklarda parke taşı düzenlemeleri sürüyor. 12 metreden büyük olan Büyükşehir'e ait yolları da protokol kapsamında ortaklaşa yapıyoruz. Akbük'te parke taşı ile kaldırım ve yaya yolu çalışmaları devam ediyor. Cumhuriyet Caddesi'nden 19 Mayıs Caddesi'ne giden yol üzerinde de kanalizasyon çalışmaları var. AYDEM elektrik kablolarını yer altına aldı. Burada peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmaları da yapılacak" diye konuştu.

Başkan Atabay halk toplantılarının Ramazan ayı sonrasında ayda bir kez olmak üzere yapmayı planladıklarını ifaden ederken, sitelerde de bu tür toplantılar yaparak sorunları dinleyip, çözüm yollarını arayacaklarını dile getirdi.

İlçe geneline 20 adet geri dönüşüm sepeti koyduklarını dile getiren Başkan Atabay, 100 adet de çöp konteyneri sipariş ettiklerini sözlerine ekledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Atabay, Belediye Faaliyetlerini Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • neziha gökgöz: GERİ DÖNÜŞÜM SEPETLERİ ZAMANINDA BOŞALTILMADIĞINDAN TAŞMALAR OLUYOR. AYRICA ATIK YAĞ LARIN GERİ DÖNÜŞÜMÜ ÇOK ÖNEMLİDİR. AKBÜK HİZMET BİNASINDA YAĞ ATIKLARI İÇİN KUMBARA VARMIDIR?. BİLGİLENDİRİLİRSEM MEMNUN OLURUM. KANALİZASYON VE ALT YAPI ÇALIŞMALARININ BİR AN EVVEL BAŞLAMASINI AKBÜK OLARAK HEYECANLA BEKLEMEKTEYİZ. 0 0 Yanıtla

Advertisement