Başkan Ataç, muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor - Son Dakika
Yaşam

Başkan Ataç, muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Başkan Ataç, muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı bölgesinde görev yapan muhtarlar ile bir araya geldiği toplantılara devam ediyor.

19.06.2020 15:52  Güncelleme: 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı bölgesinde görev yapan muhtarlar ile bir araya geldiği toplantılara devam ediyor. Başkan Ataç, "Her zaman söylerim; en iyi siyaset, en iyi hizmettir. Muhtarlarımız ile birlikte en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ın, Tepebaşı bölgesinde görev yapan muhtarlar ile bir araya geldiği toplantılar devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya, kırsal ve kent merkezinde görev yapan 19 muhtarın yanı sıra Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Rıfkı Ustaoğlu, birim müdürleri ve Eskişehir Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı ve Uluönder Mahallesi Muhtarı Hasan Güler katıldı. Toplantıda muhtarlar ve Başkan Ataç, mahallelerde gerçekleştirilen belediye hizmetlerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Muhtarlar adına söz alan Muhtar Güler, "Tepebaşı bölgesindeki muhtarlarımız olarak sizinle bir araya gelebilmekten mutluyuz. Muhtarlarımızın da ifade ettiği gibi, Tepebaşı Belediyemizden her anlamda destek almak çok kıymetli. Belediyemiz her zaman olduğu gibi koronavirüs sürecinde de mahallelerimize önemli hizmetler ulaştırdı. Başkanımıza muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Hoşnudiye Mahalle Muhtarı Figen Rençber de koronavirüs ile mücadele çalışmalarından dolayı Başkan Ataç'a teşekkürlerini iletti. Rençber, "Bu salgın sürecinde Tepebaşı Belediyemiz önemli hizmetler gerçekleştirdi. Başarılı tedbir çalışmaları ile mahalle muhtarlarını ve vatandaşları yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

"Birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz"

Muhtarların soru ve taleplerini dinleyen Başkan Ataç ise "Koronavirüs ile mücadeleyi, hep birlikte ve dayanışma içerisinde sürdürüyoruz. Bu süreçte birçok çalışmamız oldu ve mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz hizmetler aksamadı. Eskişehir halkına hep birlikte hizmet ediyoruz. Her zaman söylerim; en iyi siyaset, en iyi hizmettir. Muhtarlarımız ile birlikte en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Bu toplantılarda bir araya gelmemiz ve her zaman iletişim halinde olmamız çok önemli. Aramızda birim müdürlerimiz de var, taleplerinizi hemen kayıt altına alıyorlar ve en kısa sürede karşılanması için çalışacağız. Bu birliktelik devam ettikçe, en iyi hizmeti eşitçe tüm Tepebaşı'na ulaştırmaya devam edeceğiz" dedi.

Muhtarların, Başkan Ataç'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiği toplantı, günün anısına çektirilen fotoğraf ile sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Ataç, muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Van'ın Başkale ilçesinde kar nedeniyle kapalı olan mahallelerin yolu açıldı
    21:28 Van'ın Başkale ilçesinde kar nedeniyle kapalı olan mahallelerin yolu açıldı

    Van'ın Başkale ilçesine 40 kilometre mesafedeki Yukarı Dallı ile Doyum mahallelerinin yolunun açılması için karla mücadele ekipleri çalışma başlattı. Zorlu şartlarda 2 gün boyunca çalışan ekipler, 2 mahallenin yolunu açmayı başardı ve genişletme çalışmalarına devam ediyor.

  • Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi, 70 kişi tahliye edildi
    21:27 Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi, 70 kişi tahliye edildi

    Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi Bahadır Sokak üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması sonucunda 14 gecekondu etkilendi. Bu gecekondulardan 3'ü kullanılamaz hale gelirken, bölgede yaşayan 70 kişi tedbir amacıyla tahliye edildi. İstanbul Valiliği tarafından olay yerine çok sayıda AFAD ekibi sevk edildi.

  • Bursa'da yaralı leylek jandarma ekiplerince bulundu
    21:24 Bursa'da yaralı leylek jandarma ekiplerince bulundu

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde jandarma ekipleri, Hasköy Mahallesi'nde bulunan bir gölet yakınında yaralı bir leylek tespit etti. Leyleğin sol ayağının kırık olduğu belirlendi ve tedavi için Doğa Koruma ve Milli Parklar Bursa 2. Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

  • İmamoğlu, 2028'deki seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermedi
    21:17 İmamoğlu, 2028'deki seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermedi

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gelecek seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermekten kaçındı. İmamoğlu, gazetecilere 'Allah bilir' cevabını bile vermediğini söyledi ve meseleye bütünlükçü bir bakış açısıyla yaklaştıklarını vurguladı.


Advertisement