Başkan Ataç'tan 100 Gönüllü Gence Teşekkür - Son Dakika
Yaşam

Başkan Ataç'tan 100 Gönüllü Gence Teşekkür

Başkan Ataç\'tan 100 Gönüllü Gence Teşekkür

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü etkinliğinde bir araya geldiği 100 gönüllü gence, gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

06.12.2018 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü etkinliğinde bir araya geldiği 100 gönüllü gence, gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

19 Mayıs Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ın yanı sıra 100 gönüllü katıldı. Gönüllülerin Gençlik Merkezi yetkilileri tarafından ağırlandığı etkinlikte konuşan Başkan Ataç, "Dünya Gönüllüler Günü dolayısıyla bir araya geldik. Gençlik Merkezleri ile genç kardeşlerimize yıllardır hizmet ediyorsunuz. Gönüllülük, çok güzel anlamlar taşıyan bir kelimedir. Sosyal projelerde yer alarak başarılı bir iş çıkarmak çok değerli. Bir işin içinde gönüllüler varsa o iş de ayrıca keyifli ve özel oluyor. Gençlik merkezlerimize kayıt zamanlarında geldiğimde, sonu gözükmeyecek kadar uzun kuyruklar oluşuyor. Kuyruktaki gençlerimiz ile sohbet ediyorum, hiçbir zaman şikayetleri olduğunu görmedim. Bundan bile anlaşılıyor ki ortaya güzel işler çıkıyor. Bu açıdan hepinize tek tek teşekkür ediyorum, bu sizlerin başarısıdır. Hepinizi gösterdiğiniz özverili çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Etkinlikte daha sonra gönüllülere hediye takdim edilirken gönüllü temsilcileri de söz alarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Program, gönüllülerin Başkan Ataç ile hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Ataç'tan 100 Gönüllü Gence Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Van'ın Başkale ilçesinde kar nedeniyle kapalı olan mahallelerin yolu açıldı
    21:28 Van'ın Başkale ilçesinde kar nedeniyle kapalı olan mahallelerin yolu açıldı

    Van'ın Başkale ilçesine 40 kilometre mesafedeki Yukarı Dallı ile Doyum mahallelerinin yolunun açılması için karla mücadele ekipleri çalışma başlattı. Zorlu şartlarda 2 gün boyunca çalışan ekipler, 2 mahallenin yolunu açmayı başardı ve genişletme çalışmalarına devam ediyor.


Advertisement