Başkan Avcu, Adalı Barajı'nı İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Avcu, Adalı Barajı'nı İnceledi

Başkan Avcu, Adalı Barajı\'nı İnceledi

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Balıkesir DSİ 25. Bölge Müdürü Erol Şenöz ile birlikte ilçenin 40 yıllık hayali olan Adalı Barajı İnşaatında incelemelerde bulundu.

02.09.2016 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Balıkesir DSİ 25. Bölge Müdürü Erol Şenöz ile birlikte ilçenin 40 yıllık hayali olan Adalı Barajı İnşaatında incelemelerde bulundu.

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu,Balıkesir DSİ 25. Bölge Müdürü Erol Şenöz ile birlikte inşaatı devam eden ve Bigadiç'e yapılan en büyük yatırımlardan bir tanesi olan Adalı Barajında incelemelerde bulundu.Barajı yapan firma yetkililerinden Baraj inşaatı hakkında bilgiler aldı. 3 yıl içerisinde faaliyete geçecek olan Bigadiç Adalı Barajı yapıldığında Bigadiçlilere sağlıklı içme suyu sağlanacak ve yaklaşık 40 bin dönüm arazi de baraj sayesinde sulanabilecek. Bölgede yaşayan besiciler, süt üreticileri de silajlık mısır ekimiyle kaba yem üretme şansı yakalayacak. Bölgedeki Adalı, Bekirler, Çeribaşı, İlyaslar, Emirler, Kayırlar, Yolbaşı ve Çamköy arazilerine kadar cazibeli sulama alanları oluşacak.

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu incelemeler sonrası yaptığı açıklamada Adalı Barajının önemine değindi ve sözlerine şöyle devam etti. "Adalı Barajı Bigadiç ve için çok büyük önem arz eden bir yatırımdır. Baraj tamamlandığında, Bölgedeki Adalı, Bekirler, Çeribaşı, İlyaslar, Emirler, Kayırlar, Yolbaşı ve Çamköy,mahalellerinin tarım arazilerinin sulama sorunu bitecek. İnşaat çalışmaları aralıksız devam eden bu barajımızın kazasız ve belasız bir şekilde tamamlanmasını temenni ediyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Avcu, Adalı Barajı'nı İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement