Başkan Aydın: "Bahçeli Bir Kez Daha Milletin Gönlünde Taht Kurmuştur" - Son Dakika
Güncel

Başkan Aydın: "Bahçeli Bir Kez Daha Milletin Gönlünde Taht Kurmuştur"

Başkan Aydın: "Bahçeli Bir Kez Daha Milletin Gönlünde Taht Kurmuştur"

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2019 seçimlerde MHP’nin aday göstermeyeceğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alacağı açıklamasından dolayı teşekkür etti.

08.01.2018 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 2019 seçimlerde MHP'nin aday göstermeyeceğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer alacağı açıklamasından dolayı teşekkür etti.

Başkan Aydın yaptığı açıklamada," Türkiye'nin bekası ve milletimizin birliği için 15 Temmuz hain darbe kalkışması başta olmak üzere, birçok hususta yerli ve milli duruşunu sergileyen devlet adamı Devlet Bahçeli, 2019 yılında gerçekleşecek seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer alacağını açıklayarak bir kez daha milletin gönlünde taht kurmuştur. Sayın Bahçeli'nin; "Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yenikapı ruhuyla Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğiz." açıklaması, Türkiye düşmanlarının yüzüne atılmış okkalı bir tokattır. Bu birlik ve beraberlik anlayışının ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağı ve 2023 hedeflerimize daha sağlam adımlarla ulaştıracağı muhakkak bir gerçektir. Zira milli birlik ve beraberlik en güçlü silahtır. Şahsi veya parti çıkarlarını bir tarafa koyarak, 'önce vatan ve millet' diyen Sayın Bahçeli'ye bir kez daha şahsım ve hizmet etmekten onur duyduğum Sivas halkı adına teşekkür ediyor, rabbim ülkemizin ve aziz milletimizin yar ve yardımcısı olsun diyorum" ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Aydın: 'Bahçeli Bir Kez Daha Milletin Gönlünde Taht Kurmuştur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement