Başkan Aydın Çalışmaları İnceledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Aydın Çalışmaları İnceledi

Başkan Aydın Çalışmaları İnceledi

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, belediye ekiplerince mahallelerde sürdürülen alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi.

10.07.2017 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, belediye ekiplerince mahallelerde sürdürülen alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi.

Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 4 Eylül Mahallesi'nde devam eden çalışmaları inceleyen Aydın, ekiplerden bilgi aldı.

Çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aydın, kentte 2014 yılından bu yana yaklaşık 50 mahallenin alt ve üst yapı yenileme çalışması yapıldığını belirterek, bu sayıyı 65'e yükseltmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Gazi Lisesi Kavşağı alt geçit projesinin yapıldığını bildiren Aydın, en kısa zamanda ihalesini sonuçlandırarak, yapılacak alt geçitle o bölgede trafikte ciddi bir rahatlama sağlayacaklarını dile getirdi.

Aydın, dönemsel olarak cadde, sokak çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade ederek, şu bilgileri verdi:

"Mahalle bazlı olarak altyapı eksikliklerini tamamlamak kaydıyla asfalt kaldırım ve yol çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Sivas'ın her mahallesini, her bir bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını çözecek anlayışta bu çalışmaları yürütüyoruz. Bu sene 65 mahalleden 50 mahalleyi bu anlayışla tamamlamış olacağız. Karşıyaka bölgesinde çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlandı, eksikler devam ediyor. Şehrin muhtelif mahallelerinde de bu çalışmalar devam ediyor. Diriliş Mahallesi'nden Selçuklu, Kümbet, 4 Eylül, İstiklal Mahallelerine doğru ve Altuntabak Mahallesi'ne uzanan batıdan içeri doğru bütün sokak ve caddelerimiz pırıl prıl. Her ekibimiz başka mahallede çalışmakta. Bununla beraber yol çalışmaları Menderes Caddesi'nde yine bu bölgeyi direk etkileyen bir çalışma. Aydınlatmasıyla altyapı çalışmasıyla beraber orası da prestijli bir caddeye dönüşecek."

Sivas'ın hizmetin en güzelini hak ettiğini ifade eden Aydın, "Vatandaşlardan aldığım olumlu tepkiler ve dualar benim için her şeyden önemli. Biz de elimizdeki imkanları azami ölçüde kullanıyoruz ve kullanmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Aydın Çalışmaları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement