Başkan Aydın Esnaf Ziyaretlerini Sürdürdü - Son Dakika
Güncel

Başkan Aydın Esnaf Ziyaretlerini Sürdürdü

Başkan Aydın Esnaf Ziyaretlerini Sürdürdü

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, esnaf gezilerine devam ediyor.

20.06.2018 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, esnaf gezilerine devam ediyor.

Her gün farklı bir mahalleyi ziyaret eden Başkan Aydın'ın bu seferki durağı, Alibaba ve Abdulvahabigazi Caddesi'nde bulunan iş yerleri oldu. Esnaflarla bir süre sohbet eden Başkan Aydın, merkezi hükümet ve belediye tarafından yapılan çalışmaları anlatarak 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

CHP'li olduklarını söyleyen bazı esnaflar ise, ekonominin büyümesi ve ülkedeki istikrarlı gelişmenin devamı için oylarını bu sefer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye vereceklerini söyledi.

Esnaf gezilerinin ardından Abdulvahabigazi Mahallesi'nde Muhtar Gazi Düzarduç öncülüğünde düzenlenen ev toplantısına katılan Başkan Aydın, burada vatandaşların sorunlarını dinleyerek yapılan hizmetlerden bahsetti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Aydın Esnaf Ziyaretlerini Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor
    14:22 Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor

    Balıkesir'in Edremit körfezi ilçelerinde üretilen zeytin sütü, organik yöntemlerle elde edilen özel bir yağdır. Zeytinler taş değirmende ezilerek hiçbir baskı işlemi görmeden damlama yöntemiyle yağ elde edilir. Zeytin sütü, yüksek miktarda E vitamini, A.D.K vitaminleri, polifenoller ve mikro besinler içerir. Kalp damar sağlığına, kötü kolesterolü düşürmeye ve yüksek tansiyonu düşürmeye yardımcıdır. Zeytin sütü, saflık ve temizlik anlamında kullanılan özel bir zeytinyağıdır ve doğal yollarla üretilip paketlenir.


Advertisement