Başkan Aydın, Yol Çalışmalarına İnceledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Aydın, Yol Çalışmalarına İnceledi

Başkan Aydın, Yol Çalışmalarına İnceledi

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Mevlana Tüneli bağlantı yollarında inceleme yaptı.

25.04.2018 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Mevlana Tüneli bağlantı yollarında inceleme yaptı.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Sami Aydın, çalışmalar hakkında Başkan Yardımcısı Hasan Karaman'dan bilgi aldı.

Aydın, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamadaş, Mevlana Tüneli'nin bağlantı yolları üzerindeki çalışmalara başladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Yeni Mahalle Karakolu Kavşağı'ndan yol açma çalışmalarımız tünele doğru devam ediyor. Buradaki evlerin kamulaştırma işleri tamamlandı. Bir kısmı yıkıldı, birkaç tanesi de yeni boşaltıldı, dolayısıyla Yavuz Sultan Selim Camisi'nin bahçe kısmına bir miktar genişlememiz var. Yine park alanına bir miktar genişlememiz var. Onlar üzerinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Cadde ortaya çıkıyor. Menderes Caddesi'nin tünele olan bağlantısı bu şekliyle tamamlanmış olacak. Bu proje tamamlandığı zaman Sivas'ın merkez dışında yeni bir kuzey aks olacak. Karşıyaka'dan başlaya şu an inşaatı devam eden köprü ve yeni tamamlanan DSİ Kavşağı'ndan Cuma Pazarı'ndan uzanan hat tünelden geçtikten sonra Mevlana ve Alibaba aksından yeni Numune Hastanesi'ne kadar uzanan bir bağlantı hattı ortaya çıkmış olacak."

Proje tamamlandığında şehir merkezindeki trafik yoğunluğunun ciddi şekilde rahatlatacağını düşündüklerini ifade eden Aydın, şöyle devam etti:

"Ulaşım açından çok önemli bir proje. Hedefimiz tünelle beraber bu yol bağlantılarını tamamlamak ve halkımızın hizmetine sunabilmek. Bu çalışmalarımızda sağ olsun muhtarlarımızın her zaman olduğu gibi desteğini yanımızda görüyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Canla başla çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz."

Yunus Emre Mahalle Muhtarı Adnan Çinko da çalışmalar dolayısıyla Aydın ve ekibine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Aydın, Yol Çalışmalarına İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement