Başkan Aydıner'den Down Sendrom Futsal Milli Takımı'na tam destek - Son Dakika
Genel

Başkan Aydıner'den Down Sendrom Futsal Milli Takımı'na tam destek

Başkan Aydıner'den Down Sendrom Futsal Milli Takımı'na tam destek Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Down Sendrom Futsal Milli Takımı kampını ziyaret ederek sporculara ayakkabı hediye etti.

01.10.2021 14:21  Güncelleme: 19:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Aydıner'den Down Sendrom Futsal Milli Takımı'na tam destek

İSTANBUL - Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Down Sendrom Futsal Milli Takımı kampını ziyaret ederek sporculara ayakkabı hediye etti.

Bayrampaşa Belediyesi, 6-11 Ekim tarihleri arasında İtalya'da yapılacak Down Sendromlular Futsal Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hazırlanan takıma ilçedeki Semih Erden Spor Salonu tesis etti. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fuat Cicimen'le beraber Down Sendrom Futsal Milli Takımı kampını ziyaret etti. Teknik ekiple bir araya gelen Başkan Aydıner, Down Sendrom Futsal Milli Takımının antrenmanlarını izledi. Ziyareti sırasında Başkan Aydıner, sporculara ve teknik ekibe yürüyüş ayakkabısı hediye etti.

2018 senesine Avrupa 3'üncüsü olan antrenör İbrahim Acar yönetimindeki Down Sendrom Futsal Milli Takımı, Başkan Aydıner'e bu sefer şampiyon olma sözü verdi.

"Madalyayla dönmelerini dört gözle bakıyoruz"

İtalya'ya ve tüm dünyaya seslendiğini söyleyen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "Futsal milli takımımız hakikaten başarılı. Ben de maçlarını izledim, inşallah İtalya'da başarılı olacağız. Tokyo Olimpiyatlarında nasıl başarı yakalamışsak, Avrupa'da ve dünyada nasıl başarılı olmuşsak Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız da başarılı olacak ve ay yıldızlı bayrağımızı göndere çekecektir. Bizden özel bir yürüyüş ayakkabıları rica ettiler. Hemen anında gittik, aldık ve bugün onları vermek için bir araya geldik. Bu milli takımımızın içinde Bayrampaşalı yavrularımız var. Madalyayla dönmelerini dört gözle bakıyoruz" açıklamasında bulundu.

Semih Erden Spor Tesisleri'nde uzun bir süredir kamp yaptıklarını ifade eden Antrenör İbrahim Acar, "Takımımız 2017 yılında kuruldu. 100 tane sporcunun içinden böyle bir milli takım kuruldu ilk defa Türkiye'de. 2018'de Avrupa 3'üncüsü oldular. Biraz daha profesyonelleşmeye başladık. Bu beşinci kampımız. Daha önceki Türkiye'nin farklı yerlerinde misafir olduk, artık bu son toplama kampımız. Çocukların durumları gayet iyi. Şampiyon olup kupayı ve madalyayı ülkemize getirmek istiyoruz inşallah" şeklinde konuştu.

Futsal Milli Takım kaptanı olan 20 yaşındaki sporcu Birkan Dikici, "Bundan bir önceki Kayseri milli takım kampını çok iyi geçirdik. Hedefimiz ekim ayında İtalya'da şampiyon olmak ve Türkiye'yi temsil etmek. Burada bize desteklerini sağlayan hocalarımıza ve başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Aydıner\'den Down Sendrom Futsal Milli Takımı\'na tam destek
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Başkan Aydıner'den Down Sendrom Futsal Milli Takımı'na tam destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement