Başkan Babaoğlu'nun teyzesi son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika
Yaşam

Başkan Babaoğlu'nun teyzesi son yolculuğuna uğurlandı

Başkan Babaoğlu\'nun teyzesi son yolculuğuna uğurlandı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nun 83 yaşındaki teyzesi Ruhinaz Kayol, dün akşam saatlerinde kaldırıldığı Hendek Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

04.10.2019 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nun 83 yaşındaki teyzesi Ruhinaz Kayol, dün akşam saatlerinde kaldırıldığı Hendek Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Başkan Babaoğlu ve ailesi, Kemaliye Mahallesinde bulunan baba ocağında taziyeleri kabul etti. Vefat eden 83 yaşındaki Ruhinaz Kayol, Hendek Merkez Büyük camiinde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İkbaliye Mahallesi aile kabristanlığında dualarla toprağa verildi. Cenazeye Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, BBP İl Başkanı Cemal Can, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yönetimleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, Hendek spor ve diğer spor kulüplerinin yönetim ve sporcuları, muhtarlar, bürokratlar, belediye daire müdürleri ve personelleri, Babaoğlu ve Kayol ailesinin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Babaoğlu'nun teyzesi son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.


Advertisement