Başkan Babaş'tan Yılbaşı Mesaisi - Son Dakika
Güncel

Başkan Babaş'tan Yılbaşı Mesaisi

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 2016 yılını çalışarak karşılamak mecburiyetinde olan görevli personeller ile birlikte kutladı.

02.01.2016 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 2016 yılını görevleri gereği ailelerinden uzakta karşılamak durumunda kalan personellere ziyarette bulundu. İlk olarak KASKİ ve Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarına ziyarette bulunan Babaş, daha sonrasında ise 112 Komuta Merkezi, Şehit Recep Şahin Polis Merkezi Amirliği ve İtfaiye Müdürlüğü çalışanlarına yeni yıl ziyaretleri gerçekleştirdi.

Yeni yılın ilk saatlerini ailesi ve sevdiklerinden uzakta geçiren görevli personeller ile sohbet eden Babaş, kendilerine çeşitli hediyeler de takdim etti. 2016 yılının herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni eden Babaş; "Görev bilinci gereği yeni yılın ilk saatlerini mesai yaparak geçirmek zorunda olan çeşitli meslek gruplarına mensup kardeşlerimize bir ziyaret gerçekleştirdik. Gerek görevli polislerimiz gerek sağlık çalışanlarımız gerekse de belediyemiz birimlerinde görevli çalışanlarımız hepsi yeni yılı sevdiklerinden uzak görevleri başında karşıladılar. Çok kritik noktalarda ve çok önemli görevlerde bulunan bu personellerimiz her daim görevlerinin başında bulunarak fedekarhane bir tavır gösteriyorlar. Ben tüm görevli personele emekleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve yeni yılın kendilerine sağlık ve başarı getirmesini diliyorum." dedi. 2015 yılının son saatlerini görev başında geçiren görevliler de Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın ziyareti sonrasında mutluluklarını gizlemeyerek Babaş'a teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Babaş'tan Yılbaşı Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement