Başkan Bahçeci, "Kırşehir'in Makus Talihini Değiştirdik" - Son Dakika
Yerel

Başkan Bahçeci, "Kırşehir'in Makus Talihini Değiştirdik"

Başkan Bahçeci, "Kırşehir\'in Makus Talihini Değiştirdik"

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir’de yapılan çalışmaları anlattığı toplantıda, "Kırşehir’in makus talihini değiştirdik" dedi.

22.02.2017 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir'de yapılan çalışmaları anlattığı toplantıda, "Kırşehir'in makus talihini değiştirdik" dedi.

Kırşehir merkez ve köy muhtarlarının da katılım gösterdiği proje tanıtım toplantısı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü salonunda gerçekleşti.

Kırşehir'de yapılan çalışmaların anlatılarak istişarenin yapıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, düzenli olarak yapılan toplantılarla toplumun her kesimine ulaşıldığını söyledi.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci yaptığı konuşmasında, "8 yıldır yaptığımız sunumlara bu yıl da devam ediyoruz. Çeşitli kademelere yaptığımız hizmetleri anlatıyoruz. Hepimizin ortak amacı bu şehre hizmet etmek ve Kırşehir'de hizmet çıtasını en üst seviyelere çıkaracak hizmetler vermek."dedi.

Var olan sorunların çözümleri ile işe başlanıldığını belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Biz 2009 yılında göreve geldiğimizde ilk olarak bu şehrin var olan sorunlarını çözmeye çalıştık.

Şehrimizin sorunlarını çözüme kavuşturduktan sonra şehrimizi Anadolu'nun en yaşanabilir şehri yapmak için her alanda proje ürettik. Yaptığımız her proje; şehrin değişen, gelişen, yenilenen yüzüne ayna tuttu. Kırşehir artık Anadolu'nun parlayan yıldızı oldu. Sosyal, kültürel, çevre, trafik ve temizlik alanlarında Kırşehir'de büyük ve önemli adımlar attık. Biz Kırşehir'in maküs talihini değiştirdik. Yaptığımız dev projelerle Kırşehir artık geleceğine koşuyor."diye konuştu.

Kırşehir'in dedikodularla uğraşmaktan ilerleyemediğini ifade eden Belediye Başkanı Bahçeci, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kırşehir, yıllarca çekişmeler ve dedikodularla uğraşmaktan ilerleyemedi. Bizler kişilerle uğraşmak yerine, projelerimize odaklandık. Kırşehir'de hiç bir kesimi ayırt etmeden onları kucaklayarak projelerimizi hayata geçirdik. İşte bu azimle ve aşkla çalışarak Kırşehir'i geleceğe hazırlayacak projeleri sizler için hayata geçirdik. Alt yapıdan üst yapıya, yollarından parklarına kadar 700 yıldır yapılamayan Ahi Evran-ı Veli Külliyesine kadar Kırşehir'in bütün ihtiyaçlarını yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Kırşehir'i geleceğe hazırlayacak yeni projelerimizle inşallah Kırşehir Türkiye'nin en güzel, en yaşanabilir şehirlerinden birisi olacak." - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Bahçeci, 'Kırşehir'in Makus Talihini Değiştirdik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement