Başkan Bakıcı'dan Altınordu'ya Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Başkan Bakıcı'dan Altınordu'ya Teşekkür

Başkan Bakıcı\'dan Altınordu\'ya Teşekkür

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, İzmir’in köklü kulüplerinden Altınordu’ya, 64 futbol okulundan 480 öğrencinin katılımıyla düzenlendiği turnuva için teşekkür etti.

01.11.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, İzmir'in köklü kulüplerinden Altınordu'ya, 64 futbol okulundan 480 öğrencinin katılımıyla düzenlendiği turnuva için teşekkür etti.

İzmir'in köklü kulüplerinden Altınordu'nun 64 futbol okulundan 480 öğrencinin katılımıyla düzenlediği 29 Ekim Minik Elitler Cumhuriyet Şenliği sona erdi. Marşlar ve şarkılar eşliğinde yapılan şenlikte 8-11 yaş arası minik sporcular, ödüllerini Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Kulüp Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve Türkiye Futbol Federasyonu antrenörlerinden Sinan Turhan'ın elinden aldı.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, turnuva için Altınordu kulübüne teşekkür etti. Bakıcı, Cumhuriyet şenliği adı altında düzenlenen ve Cumhuriyet Bayramı ile bütünleşen turnuvanın büyük bir anlam taşıdığına dikkat çekti. Bakıcı, "Altınordu Spor Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan 'ın da dediği gibi gerçekten çocuklarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Çünkü çocuklarımız gelecektir, geleceğimizdir. Altınordu Spor Kulübü 6 bin gencimizle birlikte spor yapıyor. Alt yapının güçlü olduğunun en büyük göstergelerinden bir tanesi de budur. Batıda, gelişmiş toplumlarda artık hafta sonları olağan olan bu müsabakaların kendi ülkemizde de olağan hale gelmesi lazım. Bu turnuvaların her hafta olması lazım. Dolayısıyla biz çocuklarımıza bu şekilde sahip çıkarız, Ben gerçekten buna inanıyorum ve Seyit Mehmet Özkan 'ı gönülden destekliyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Bakıcı'dan Altınordu'ya Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement