Başkan Bakıcı, Şeyh Şamil Parkı'nda Çalışmaları İnceledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Bakıcı, Şeyh Şamil Parkı'nda Çalışmaları İnceledi

Başkan Bakıcı, Şeyh Şamil Parkı\'nda Çalışmaları İnceledi

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Şeyh Şamil Parkı’ndaki revize çalışmalarına katılarak incelemelerde bulundu.

23.05.2018 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Şeyh Şamil Parkı'ndaki revize çalışmalarına katılarak incelemelerde bulundu.

Bozüyük'te Yeni Mahalle'de hizmet veren Şeyh Şamil Parkı'nda başlatılan revize çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Beraberindeki Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ile birlikte park alanındaki çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Deforme olan ve kullanılamaz hale gelen eski futbol sahasının yerine 800 metrekarelik bir alan üzerine yapılan sentetik çim yüzeyli futbol sahasında incelemelerde bulunan Başkan Bakıcı, çalışanlara görevlerinde kolaylıklar diledi. Park alanında oynarken yanlarına gelen minik hayranı ile de yakından ilgilenen Başkan Bakıcı ona hediye vererek sevindirdi. Revize çalışmaları devam eden Şeyh Şamil Parkı ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan Başkan Bakıcı, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak parkın yeni yüzüyle vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.

Toplam alanı 6 bin 270 metrekare olan Şeyh Şamil Parkı'nda başlatılan revize çalışmaları kapsamında park alanında yeşil alan düzenlemesi ve otomatik sulama sistemi yapılarak, yaklaşık 300 metrekarelik oyun parkı yenilenecek. Ayrıca kullanılamaz hale gelen eski futbol sahası sentetik çim yüzeyli futbol sahasına dönüştürülecek. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Bakıcı, Şeyh Şamil Parkı'nda Çalışmaları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement