Başkan Baran'dan Hoş Geldin Bebek Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkan Baran'dan Hoş Geldin Bebek Ziyareti

Başkan Baran\'dan Hoş Geldin Bebek Ziyareti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediye tarafından başlatılan ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında ekiplerle birlikte üç eve konuk oldu.

07.03.2018 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediye tarafından başlatılan 'Hoş Geldin Bebek' projesi kapsamında ekiplerle birlikte üç eve konuk oldu.

Körfez Belediyesi tarafından 2017 yılında başlatılan Hoş Geldin Bebek uygulaması kapsamında ziyaretler devam ediyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da zaman zaman proje ekipleriyle birlikte ev ziyaretlerine katılıyor ve bebekler için hazırlanan hediye setlerini takdim ediyor.

Başkan Baran ilk durağı olan Gülşen ve İbrahim Akgün çifti ve bebekleri Muhammet'i ziyaret etti. Akgün çiftiyle bir süre sohbet ettikten ve Muhammet bebeği sevdikten sonra hediyelerini takdim etti. Başkan Baran daha sonra Yıldırım ailesinin evine geçti. Havza Zehra'yı kucağına alarak seven Başkan İsmail Baran, "Büyüyecek, Türkiye'yi emanet edeceğimiz gençlerden biri olacak inşallah" temennisinde bulundu.Başkan Baran son olarak Handan ve Adil Kandaz çiftinin ikiz bebekleri İpek ile Arda'yı ziyaret etti.

Körfez Belediyesi tarafından ilk defa 2017 yılında uygulanmaya başlanan "Hoş Geldin Bebek" projesiyle 2 bin 267 aileye içerisinde bebek çantası, battaniye, bebek bezi, ıslak mendil, pişik kremi, mama önlüğü, biberon, ateş ölçer, şampuan, bebek bakım kitabının yer aldığı "Hoş Geldin Bebek" paketi teslim edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Baran'dan Hoş Geldin Bebek Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement