Başkan Bertomeu, ayrılık dedikodularına yanıt verdi: Messi, kariyerini Barcelona'da bitirmek istiyor - Son Dakika
Spor

Başkan Bertomeu, ayrılık dedikodularına yanıt verdi: Messi, kariyerini Barcelona'da bitirmek istiyor

FC Barcelona Başkanı Josep Bertomeu, Lionel Messi'nin takımdan ayrılması hakkında çıkan dedikodulara yanıt verdi. Bertomeu, Messi'nin kariyerini Katalan ekibinde bitirmek istediğini ve bunu yıldız oyuncunun da defalarca söylediğini dile getirdi.

06.07.2020 14:23  Güncelleme: 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FC Barcelona'da Lionel Messi'nin ayrılacağına dair çıkan dedikodular üzerine kulüp başkanı Josep Bertomeu önemli açıklamalarda bulundu.

Bertomeu, Messi'nin takımda kalacağını vurgularken oyuncunun Katalan ekibinde devam etmek istediğini belirtti.

"DEFALARCA SÖYLEDİ"

İspanyol TV ağı Movistar'a konuşan Bertomeu, "Detay vermeyeceğim ama Messi, futbol yaşamını Barcelona'da sonlandıracağını defalarca söyledi. Lige ve birkaç oyuncuyla olan görüşmelere odaklandık. Messi, burada devam etmek ve kariyerini burada bitirmek istiyor. Birkaç yılı kaldı ve ondan daha da keyif alacağız" ifadelerini kullandı.

2000 yılından bu yana FC Barcelona bünyesinde kariyerini sürdüren Messi, 2019/20 sezonunda 38 resmi maça çıkıp 27 gol ve 24 asist kaydetti.

Başkan Bertomeu, ayrılık dedikodularına yanıt verdi: Messi, kariyerini Barcelona\'da bitirmek istiyor

Son Dakika Spor Başkan Bertomeu, ayrılık dedikodularına yanıt verdi: Messi, kariyerini Barcelona'da bitirmek istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Sanan ne: Tamam Messi juventusta 0 0 Yanıtla
  • Bir bilen: Tamam anlaşıldı messi kesin gidiyo. 0 0 Yanıtla
  • Mersin'de posta dağıtıcıları milli takım için yarıştı
    17:03 Mersin'de posta dağıtıcıları milli takım için yarıştı

    Mersin PTT Başmüdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen PTT 52. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması'na 7 ilden 34'ü kadın 124 posta dağıtıcısı katıldı. Yarışmada erkeklerde Teyfik Erçetin, kadınlarda ise İlknur Uçar birinci oldu. Başarılı olan posta dağıtıcıları Türkiye finalinde mücadele edecek.

  • Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda derece yapan sporcu Cizre'de çiçeklerle karşılandı
    16:58 Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda derece yapan sporcu Cizre'de çiçeklerle karşılandı

    Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 57 kiloda mücadele eden Cizre Fen Lisesi öğrencisi Pınar Benek, üçüncülük elde etti. Şırnak'a dönen Benek, ailesi, antrenörü ve kulüp başkanı tarafından çiçeklerle karşılandı. Benek, hedefinin 5 ay sonra yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olmak olduğunu belirtti. Antrenör Budak ise Pınar Benek'ten Dünya Şampiyonluğu beklediklerini ifade etti.

  • Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, Seçim Öncesi Toplantı Düzenleyecek
    16:39 Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, Seçim Öncesi Toplantı Düzenleyecek

    Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, 25 Nisan Perşembe günü yapılacak olan Divan Kurulu Toplantısı'nı işaret ederek, 'Hata lüksümüz yok. Seçilecek başkan ve ekibini geçmişin sorumluluğu ile tek başına bırakma rehavetine girme şansımız yok' dedi.

  • Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Sporcusu Kenan Eren Kahraman'ın Milli Takımı Şampiyon Oldu
    16:35 Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Sporcusu Kenan Eren Kahraman'ın Milli Takımı Şampiyon Oldu

    Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Sporcusu Kenan Eren Kahraman'ın yer aldığı Türkiye Milli Takımı, 15 yaş altı Türk Devletleri Şampiyonası'nda şampiyon oldu. Müsabakalar Balıkesir'de gerçekleştirildi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sporcuları tebrik ederek, spor yatırımlarının başarıyla taçlandığını belirtti ve her zaman sporcuların yanında olduklarını vurguladı.

  • Nazilli'de düzenlenen Okçuluk İl Birinciliği nefes kesen anlara sahne oldu
    16:35 Nazilli'de düzenlenen Okçuluk İl Birinciliği nefes kesen anlara sahne oldu

    Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Nazilli'de düzenlenen Okullar Arası Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Geleneksel Türk Okçuluğu İl Birinciliği müsabakalarında 70 sporcunun katılımıyla bireysel ve takım mücadeleleri gerçekleştirildi. Müsabakalar sonrasında düzenlenen ödül töreni ile başarılı sporculara madalya ve kupaları takdim edildi.

  • Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na umutlu gidiyoruz, mutlu döneceğiz
    16:35 Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na umutlu gidiyoruz, mutlu döneceğiz

    Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na umutlu gittiklerini ve mutlu döneceklerini söyledi. Türkiye'nin Paris'te birçok branşta ilk olimpiyat ve paralimpik oyunları madalyasını almaya yakın olduğunu belirten Çakır, Paris'te en az 3 altın madalya hedeflediklerini ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin modern pentatlonda önemli bir ülke durumuna geldiğini vurgulayan Uluslararası Modern Pentatlon Birliği Başkanı Klaus Schormann, Türkiye'nin modern pentatlon camiasının güçlü ve etkin bir üssü olduğunu söyledi.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    16:30 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Ardından pas çalışmaları, çıkış koşuları, şut çalışması ve taktik maçla idman tamamlandı. Sivasspor, yarın basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek. Maç, 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de BG Grup 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

  • Geçen sezon Fenerbahçe'yi Avrupa'dan eleyen Sevilla'ya Arda Güler'den olay yanıt
    16:21 Geçen sezon Fenerbahçe'yi Avrupa'dan eleyen Sevilla'ya Arda Güler'den olay yanıt

    Real Madrid forması giyen milli futbolcumuz Arda Güler, Sevilla Kulübü'nün kiralama teklifini kabul etmeyerek sadece bir Şampiyonlar Ligi takımına kiralanmayı istediğini söyledi. Sevilla, geçen sezon son 16 turunda Fenerbahçe'yi UEFA Avrupa Ligi'nden elemişti.


Advertisement