Başkan Bıyık vatandaşın içinde - Son Dakika
Güncel

Başkan Bıyık vatandaşın içinde

Başkan Bıyık vatandaşın içinde

KOCAELİ (İHA) – Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonu gün boyu vatandaşlarla iç içe olarak hasbihal etti.

06.01.2020 12:32  Güncelleme: 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOCAELİ (İHA) – Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonu gün boyu vatandaşlarla iç içe olarak hasbihal etti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, zamanının büyük bir bölümünü vatandaşların sorunlarına ve taleplerine ayırıyor. Her fırsatta Darıcalılarla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Muzaffer Bıyık, amaçlarının vatandaşın mutluluğu, ferahı ve huzuru için çalışmak olduğunu ifade etti. Darıcalıarın dertlerini kendi derdi olarak gördüğünü belirten Başkan Bıyık, sokak sokak gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Hafta sonu tatil olmasına rağmen vaktinin neredeyse tamamını Darıcalı vatandaşlara ayıran Başkan Muzaffer Bıyık, dernek ve mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Kars Benliahmet Köyü Derneği, Diyarbakırlılar Derneği ve Kars Digor Başköy Derneği'ni ziyaret eden Başkan Bıyık, Darıca'da bulunan Cemevi'ni de ziyaret ederek canlarla bir araya geldi. Dernek ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Muzaffer Bıyık, sorunları ve talepleri dinlerken yapılan çalışmalar hakkında da istişarelerde bulundu.

Vatandaşları acı ve tatlı günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Muzaffer Bıyık, hasta ve hasta yakınlarını da evlerinde ziyaret ederek ihtiyaçlarını dinledi. Hafta sonu açılışları gerçekleşen yeni işyerlerini de ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, açılış kurdelesini kesip hayırlı işler dileğinde bulundu. Başkan Muzaffer Bıyık ayrıca askere giden Darıcalı gençleri de yalnız bırakmayarak aileleriyle birlikte gençleri asker ocağına uğurladı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Bıyık vatandaşın içinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya'da tıra çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
    14:42 Konya'da tıra çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

    Konya Aksaray Kara yolunda meydana gelen kazada, tıra çarpan motosiklet sürücüsü Yasin Konukçu hayatını kaybetti. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü savrulurken, tır sürücüsü durumu bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından motosiklet sürücüsünün cansız bedeni Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Tır sürücüsü gözaltına alınırken, kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.


Advertisement