Başkan Böcek ' AK Parti'yle Görüştü ' İddialarını Yalanladı - Son Dakika
Politika

Başkan Böcek ' AK Parti'yle Görüştü ' İddialarını Yalanladı

AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Taş’ın katıldığı bir toplantıda söylediği, “Muhittin Böcek ile 2009-2014 seçimlerinden önce görüşmelerimiz oldu.

14.11.2018 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Taş'ın katıldığı bir toplantıda söylediği, "Muhittin Böcek ile 2009-2014 seçimlerinden önce görüşmelerimiz oldu. O dönemde Konyaaltı için görüşmüştük, çeşitli sebeplerle olmadı" şeklindeki konuşmaları hakkında Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten açıklama geldi. Böcek iddiaların asılsız olduğunu belirterek açıklamasında şu ifadeleri kaydetti:

"Taş veya herhangi bir AKP'li yöneticiyle bu anlamda ne bu gün, ne de belirtilen tarihlerde bir görüşmem söz konusu olmamıştır. Bu iddiaların seçime yakın bir dönemde ortaya atılması çok manidardır. Bir İl Başkanının, böylesi asılsız iddialar ile gündeme gelmesini doğru bulmuyor, kendisine de yakıştıramıyorum. 25 yıldır siyasetle uğraşan bir büyüğü olarak kendisine tavsiyem, bu tür polemiklerle gündem oluşturmaya çalışmamasıdır. Herkes tarafından bilinmektedir ki; 2009 yılında Cumhuriyet Halk Partimin adayı olarak girdiğim şeçimlerde, halkımın da desteğiyle yüzde 60,6 oy aldım. Sayın Taş'ın mensubu olduğu parti ise yüzde 23,4 oranında oy alabilmiştir. 2014 seçimlerinde ise sonuç farklı olmamıştır. Kaldı ki bu kadar yüksek oy oranıyla seçilen hiçbir belediye başkanı, başka bir partiye geçmeyi düşünmez.Sayın Taş'ın yaptığı bu açıklamalardan da anlaşılıyor ki önümüzdeki yerel seçimler konusunda bir telaş yaşıyorlar. Bu tür asılsız iddialarla gerek partimi, gerek ise şahsımı karalamaya çalışmaları içinde bulundukları çaresizliği gösteriyor. 4 dönem Belediye Başkanlığı yapmış bir Antalya sevdalısıyım. Ne Antalya'ma ne de Partime olan sevdamdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Böylesi asılsız iddialarla, kavgayla uğraşmadan siyasi nezaket kuralları içinde hep birlikte azim ve kararlılıkla Antalya'mız için çalışmalıyız. Tüm Antalya halkıma saygılarımla" - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Böcek ' AK Parti'yle Görüştü ' İddialarını Yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement