Başkan Böcek'ten karne hediyesi - Son Dakika
Güncel

Başkan Böcek'ten karne hediyesi

Başkan Böcek\'ten karne hediyesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kapalı çocuk eğlence merkezi Zıp Zıp Park, Başkan Muhittin Böcek'in karne hediyesi olarak 15 Haziran Cumartesi günü çocuklara ücretsiz hizmet verecek.

13.06.2019 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kapalı çocuk eğlence merkezi Zıp Zıp Park, Başkan Muhittin Böcek'in karne hediyesi olarak 15 Haziran Cumartesi günü çocuklara ücretsiz hizmet verecek.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten öğrencilere karne sürprizi. Büyükşehir Belediyesi'ne ait çocuk eğlence merkezi Zıp Zıp Park, karne hediyesi olarak 15 Haziran Cumartesi günü çocuklara kapılarını ücretsiz açacak. 2-15 yaş arası çocuklar, 10.00- 20.00 saatleri arasında Zıp Zıp Park'tan ücretsiz faydalanabilecek. Öğrenciler, karne stresini ve zorlu bir eğitim yılının yorgunluğunu, birbirinden eğlenceli oyun parkurlarında atacak.

Çocuklar Zıp Zıp Park'a koşacak

ANET A.Ş tarafından işletilen kapalı oyun parkı Zıp Zıp Park'ın içinde şişme ünite oyun grupları, trambolin, kaydıraklı oyun grubu ve macera parkuru bulunuyor. Çocuklar oyun parkında doyasıya eğlenirken aileleri de alan içindeki kafeteryada vakit geçirebiliyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Böcek'ten karne hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tepebaşı Belediyesi Ramazan Ayında İftar Etkinliklerine Devam Ediyor
    13:31 Tepebaşı Belediyesi Ramazan Ayında İftar Etkinliklerine Devam Ediyor

    Tepebaşı Belediyesi'nin her yıl Ramazan ayında farklı mahallelerde düzenlediği iftar etkinliği, Tunalı ve Yaşamkent Mahalleleri'nde devam etti. İki farklı mahallede kurulan iftar sofrasına 8 bin kişi oturdu.

  • CHP Milletvekili Devlet Olanaklarıyla Seçim Kampanyasını Eleştirdi
    13:31 CHP Milletvekili Devlet Olanaklarıyla Seçim Kampanyasını Eleştirdi

    CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, iktidarın devlet olanaklarıyla seçim kampanyası yürütmesini eleştirdi. Halıcı, bakanların görevlerini yapmak yerine AKP ve MHP adaylarına oy istediklerini belirtti.

  • Avcılar E-5'te Kaza: Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Sürücü Başka Araça Çarptı
    13:29 Avcılar E-5'te Kaza: Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Sürücü Başka Araça Çarptı

    Avcılar E-5'te bir sürücü, önündeki aracın ani fren yapmasıyla direksiyon hakimiyetini kaybederek sağ şeritte bulunan araca arkadan çarptı. Kaza anı kask kamerasına saniye saniye yansıdı. Maddi hasarın meydana geldiği kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

  • İncirliova'da kız çocuğunu taciz eden şahıs linç edildi
    13:29 İncirliova'da kız çocuğunu taciz eden şahıs linç edildi

    Aydın'ın İncirliova ilçesinde bir kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şahıs, mahalle sakinleri tarafından öldüresiye dövüldü. Olayı gören vatandaşlar ise alkışladı. Güvenlik güçleri soruşturma başlattı.

  • Karaman Belediyesi Yeni Hayvan Pazarını Hizmete Açtı
    13:29 Karaman Belediyesi Yeni Hayvan Pazarını Hizmete Açtı

    Karaman Belediyesi tarafından yapılan yeni hayvan pazarı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tam kapasiteli ve modern tesis, hayvan yetiştiricilerine hizmet verecek.

  • Hasankeyf Özel İdare binasının yer tespit çalışmaları tamamlandı
    13:27 Hasankeyf Özel İdare binasının yer tespit çalışmaları tamamlandı

    Batman'ın Hasankeyf ilçesinde ihalesi yapılan Hasankeyf Özel İdare binasının yer tespit çalışmaları tamamlandı. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'in destekleriyle ihalesi yapılan binanın en kısa sürede yapımına başlanacak. İlçeye kazandırılacak binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür edildi.

  • Kırklareli, Süt ve Süt Ürünleri İhracatını Artırıyor
    13:27 Kırklareli, Süt ve Süt Ürünleri İhracatını Artırıyor

    Kırklareli, Türkiye'nin önemli süt üretim merkezlerinden biri olarak süt ve süt ürünleri ihracatını artırma hedefine doğru ilerliyor. AB standartlarında üretilen yıllık ortalama 350 bin ton süt, 10 bin tonu işlenerek AB ve Orta Doğu ülkelerine ihraç ediliyor. Kırklareli'nin süt, peynir, yoğurt ve içecek üretimi Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri gibi birçok ülkeden ilgi görüyor. İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca, ihracatın artması için çalıştıklarını ve önümüzdeki yıllarda pazar paylarının daha da artacağını belirtti. Ayrıca, hastalıktan ari olan işletmelere yapılan desteklerle ari işletme sayısının artırıldığı ve süt üretiminin desteklendiği ifade edildi.


Advertisement