Başkan Bozkuş, Kars'ta Projeler Devam Edecek - Son Dakika
Güncel

Başkan Bozkuş, Kars'ta Projeler Devam Edecek

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş,Kars'ta 2014 yılında devam eden projeleri tamamlayacaklarını,yeni projeleri de hayata geçireceklerini ifade etti.

28.03.2014 13:40  Güncelleme: 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Nevzat Bozkuş, Halkın Belediyesi'ni Modren Hizmet Binası yaparak, halka açtıklarını belirtti.

Göreve geldikleri 2009 yılından 2014 yılına kadar Kars'ın alt yapı ve şehir merkezinde üst yağı sorunlarını çözdükleri, önümüzdeki inşaat sezonunda bütün mahalle ve sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarını başlatacaklarını kaydetti.
Karslılar adına yakışır hizmet binası kazandırdıklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Karslıların belediye hizmetlerini tarihi binada alacaklarını söyledi.

Bozkuş, "Kars Belediyesi olarak önemli projeleri başlattık. Bunlarının bazıları tamamlandı. Bazıları da devam ediyor. Burada önemli olan kimin yaptığı değil, önemli olan Kars'a ne yapıldığıdır. Biz hiçbir zaman 'ben' yaptım demedik. Biz yapılan çalışmları Kars'a yaptık, Karslılara yaptık dedik. İşte yok olan tarihi binayı yeniden Kars'a kazandırdık. Çok güzel ve bir o kadar modern bir belediye hizmet binası'na Kars'a kazandırdık. Burada emeği geçenlere ben teşekkür ediyorum" dedi.

Modern Belediye Hizmet Binası'nın yanında İçme Suyu Arıtma Tesisleri Projesi'nin tamamlandığını, Kentsel Dönüşüm ve Kentsel Tasarım Projeleri'nin devam ettiğini vurgulayan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, "Kars her anlamda kabuğundan çıktı. projeler tek tek hayata geçiriliyor. Kentsel Tasarım Projesi 'yerinde çözüm' sloganıyla devam ediyor. İşte Atatürk ve Bayrampaşa Mahallesi'nde yapılan konutlar tamamlanmak üzere, bunlara paralel diğer mahallelerimizde Kentsel Dönüşüm Projesi devam edecek. İşte Kentsel Tasarım Projesi, proje kapsamında Atatürk Bahçesi'nin yeniden derledik, düzenledik, burada çalışmalar kaldığı yerden devam edecek. Bu bölgede bulunan tarihi binalar restora edilecek. Yine proje kapsamında bu bölgede sokak sağlıklaştırması devam edecek. Daha güzel, daha yaşanılır bir Kars inşaa ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Bozkuş, Kars'ta Projeler Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement